ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Παρ Ιουν 05, 2009 3:17 pm

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM

  Το Forum αυτό είναι ένας νοητός δημόσιος χώρος στον οποίο τα μέλη μπορούν να καταθέτουν ελεύθερα τις απόψεις τους, τις γνώσεις τους κ.λ.π. αρκεί να τηρούν τους εξής βασικούς κανόνες:

  1) να γράφουν επώνυμα και να μη θίγουν τη «δημόσια αιδώ» και το λεγόμενο "κοινό αίσθημα"!

  2) να μην είναι κακοπροαίρετα και να μη θίγουν επί προσωπικού επιπέδου άλλα μέλη του Forum!

  3) να μη δημοσιεύουν στο Forum κείμενα που προστατεύονται από copyright ή κείμενα από άλλο δικτυακό τόπο χωρίς να έχουν ζητήσει πρώτα την άδεια του συγγραφέα. Σε κάθε περίπτωση, όταν γίνεται κάποια αναφορά σε ένα βιβλίο προτρέπουμε τα μέλη να δημοσιεύουν το όνομα του συγγραφέα, τον τίτλο του βιβλίου και τον εκδοτικό οίκο. Επειδή είναι αδύνατο να ελέγχεται κάθε κείμενο που δημοσιεύεται εδώ, οι συντονιστές του Forum δηλώνουν ότι οι απόψεις των μελών είναι προσωπικές τους ενώ οι συντονιστές δεν ευθύνονται για τυχόν δημοσιευμένα κείμενα ή αποσπάσματα από τα μέλη που καλύπτονται με copyright!

  4) να μη δημοσιεύουν παράνομο ή επιβλαβές υλικό ή υλικό που αφορά σε καθαρά κερδοσκοπικές υπηρεσίες ή αγαθά!

  Τα μέλη του Forum χρειάζεται να γνωρίζουν ότι ο χώρος αυτός είναι δημοκρατικός, ελεύθερος και ανοιχτός σε όλους. Μπορεί να μπαίνει σε αυτόν οποιοσδήποτε θέλει και να γράφει οτιδήποτε σχετικό, αρκεί να αποδέχεται τους όρους που εξηγούμε παραπάνω.

  Αυτό, όμως, το στοιχείο της ελευθερίας καθιστά τον ιστοτόπο μας πιο ευάλωτο απέναντι σε τυχόν κακόβουλους επισκέπτες. Αν και οι διαχειριστές αυτού του Forum ελέγχουν συχνά το περιεχόμενο των όσων δημοσιεύονται εδώ, είναι πιθανό να τους ξεφύγει κάτι. Γι' αυτό να είσαστε γενικά προσεκτικοί όταν επισκέπτεστε π.χ. κάποιον προτεινόμενο ιστοτόπο (γιατί αυτός μπορεί είτε να περιέχει ιούς είτε να σας αποκλέψει προσωπικά σας στοιχεία και να σας εξαναγκάσει να κάνετε αγορές που δεν επιθυμούσατε είτε να σας "περάσει" σε γραμμή υψηλής τηλεφωνικής χρέωσης). Γενικά, όταν περιηγήστε το διαδίκτυο θα πρέπει πάντα να έχετε ενεργοποιημένο ένα καλό αντι-ιικό πρόγραμμα και επιπλέον ένα πρόγραμμα προστασίας κατά εισβολέων "Firewall".

  To Forum μπορεί να θεωρηθεί σα μία εικονική "λέσχη". Τα περισσότερα μέλη της επικοινωνούν ηλεκτρονικά με τον Ιστοτόπο μας και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ μία "πρόσωπο με πρόσωπο" επαφή. Κάποια μέλη, όμως, επιθυμούν να γνωριστούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας προσωπικά μυνήματα. Όπως και έξω στην κοινωνία, κάποιο ή κάποια μέλη -από τις εκατοντάδες που έχουμε - είναι πιθανό να κινηθούν κακόβουλα απέναντι σας ή και να είναι ψυχικά ασταθή. Αδυνατούμε να το γνωρίζουμε αυτό, γι' αυτό χρειάζεται να είσαστε γενικά επιφυλακτικοί!

  Το copyright όσων δημοσιεύονται εδώ ανήκει στo "Forum" και στους αντίστοιχους συγγραφείς τους. Απαγορεύεται η επί μέρους ή ολική αναδημοσίευση κειμένων από τo Forum σε άλλους ιστοτόπους ή έντυπα κ.λ.π. μέσα χωρίς να γίνεται σαφής και ρητή αναφορά ότι τα κείμενα αυτά αναδημοσιεύονται από τον ιστοτόπο.

  Για δεοντολογικούς και πρακτικούς λόγους, καμία από τις δημοσιεύσεις που γίνονται εδώ δεν μπορεί να σβηστεί εκ των υστέρων!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:59 pm