ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Αποδέσμευση του παρόντος φόρουμ από το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Ιδιωτικοποίηση χρήσης

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Αποδέσμευση του παρόντος φόρουμ από το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Ιδιωτικοποίηση χρήσης

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Σαβ Μάης 15, 2010 4:00 pm

  Φίλοι και φίλες,

  σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την "ιστορική" μέρα κατά την οποία συναντηθήκαν 32 Έλληνες αστρολόγοι με σκοπό να ιδρύσουν επίσημη ομοσπονδία Ελλήνων αστρολόγων. Η συγκέντρωση αυτή είχε γίνει στις 15 Μαίου 2009 και στη διάρκεια της ψηφίστηκα από τους παριστάμενους αστρολόγους σα μέλος της προσωρινής Επταμελούς Επιτροπής - που θα δούλευε για να προετοιμάσει την επίσημη ίδρυση Ελληνικής Αστρολογικής Ομοσπονδίας. Εκείνες ακριβώς τις ημέρες μου ανατέθηκε από την Επιτροπή να φτιάξω τον παρόντα ιστότοπο, έτσι ώστε να υπάρχει διάλογος της επιτροπής με το κοινό, να μας γίνονται προτάσεις κ.λ.π.

  Όπως εξηγώ και σε άλλη μου δημοσίευση, η Επταμελής αυτή Επιτροπή δεν εκπλήρωσε τους σκοπούς για τους οποίους την ψήφισε ο κόσμος και τελικά τα 4 συνομωτικά μέλη της τη διέλυσαν στα σιωπηλά. Και όχι μόνο αυτό αλλά η τετράδα Γιάννη Ριζόπουλου, Εβίτας Ζαχαριάδου, Βασιλικής Κόντη και Μαίρης Γαλανού χρησιμοποίησε συνομωτικά την επιτροπή για να πετύχει ανήθικους ίδιους σκοπούς. Ένας από τους οποίους ήταν η απόλυση μου από την επιτροπή και η δημόσια διαπόμπευση μου - μέσα από το ειδικό σε βάρος μου ψήφισμα που έβγαλαν τα συγκεκριμένα τέσσερα μέλη (που είχαν την πλειοψηφία)! Το σε βάρος μου κατηγορητήριο αποκτούσε μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς οι ωσάνω 4 είχαν ενδυθεί τον επίσημο μανδύα της επιτροπής για να μου το απευθύνουν.

  Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζει μετά την παρέλευση ενός χρόνου να εκπροσωπεί το παρόν forum την προσωρινή Επταμελή Επιτροπή, η οποία έτσι κι αλλιώς με ψήφισμα της έχει ακυρώσει το παρόν forum. Εξάλλου - όπως ανέφερα - την επιτροπή αυτή την κατήργησαν τελικά σιωπηλά και χωρίς να ενημερώσουν κανένα οι Ριζόπουλος, Ζαχαριάδου, Κόντη και Γαλανού.

  Περίμενα υπομονετικά ένα ολόκληρο χρόνο και τώρα πιστεύω ότι δικαιούμαι πλέον να κάνω ατομική χρήση αυτού του forum (το οποίο ουσιαστικά δημιούργησε η σύζυγος μου Μάρω Ιωαννίδου) για να δημοσιοποιήσω στο κοινό τις ραδιουργίες και ανομίες που έκανε η τετράδα της επιτροπής Ριζόπουλος, Ζαχαριάδου, Κόντη, Γαλανού - στις οποίες αντιτάθηκαν εκτός από μένα και τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής: Σμάρω Σωτηράκη και Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Την πλειοψηφία όμως την είχαν οι ωσάνω τέσσερις και αυτοί/ές έπαιρναν αποφάσεις στο όνομα ολόκληρης της επιτροπής....

  Διαβάστε όλο το σχετικό ιστορικό στη δημοσίευση "Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ", στην παρούσα θεματική ενότητα "ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ".

  Θωμάς Γαζής  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Κυρ Αυγ 28, 2011 3:05 am, 1 φορά

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:18 pm