ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (της υπό ίδρυση ένωσης Ελλήνων αστρολόγων)

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (της υπό ίδρυση ένωσης Ελλήνων αστρολόγων)

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Δευ Ιουν 28, 2010 3:38 pm

  Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (του υπό ίδρυση συλλόγου Ελλήνων αστρολόγων).

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες γειά σας!

  Με λένε Θωμά Γαζή και θα ήθελα να σας διηγηθώ μία από τα εκατομμύρια ιστορίες που έφεραν την Ελλάδα στον "πάτο".

  Η ιστορία μας είναι αληθινή και έχει να κάνει με το χώρο της Ελληνικής αστρολογίας.

  Σήμερα (15 Μαίου) είναι η πρώτη επέτειος ενός γεγονότος σημαδιακού για την ιστορία της σύγχρονης Ελληνικής αστρολογίας. Ταυτόχρονα, είναι η επέτειος της προσωπικής μου "καταδίκης" από κάποιους Έλληνες αστρολόγους (Γιάννη Ριζόπουλο, Εβίτα Ζαχαριάδου, Βασιλική (Βάσια) Κόντη, Μαίρη Γαλανού), οι οποίοι με ανήθικες και άνομες πράξεις επιχείρησαν να με "ποδοπατήσουν" είτε επειδή δεν υποτάχθηκα στις "σκοτεινές" και φανατικά αντι-χριστιανικές πεποιθήσεις στενών φίλων τους, είτε επειδή έλεγα το αυτονόητο (ότι δεν γίνεται να υπάρχουν Έλληνες αστρολόγοι χωρίς να έχουν στοιχειώδη αστρολογική παιδεία - αυτό πηγαίνει κόντρα στα οικονομικά τους συμφέροντα, γιατί προκρίνεται έτσι η αστρολογία με παιδεία και όχι η εμπορική εκείνη) είτε από άλλα ίδια κίνητρα που πιθανώς εδράζονται στις σκοτεινότερες γωνιές των ψυχών τους.

  Όλα ξεκίνησαν στις 15 Μαίου 2009, όταν μαζεύτηκαν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο 32 αστρολόγοι (και "αστρολόγοι", όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια) με σκοπό να συζητήσουν για την ίδρυση ενός επίσημου συλλόγου Ελλήνων αστρολόγων (όλες οι χώρες του δυτικού κόσμου έχουν ιδρύσει σχετικές ομοσπονδίες και συλλόγους εδώ και πολλές δεκαετίες, μόνο εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε. Δεν είναι άσχετο αυτό με το γεγονός ότι η αληθινή αστρολογία, εκείνη με παιδεία, είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην Ελλάδα ενώ κυριαρχεί κατά κράτος εδώ η ρηχή, εμπορική αστρολογία).  Προσωπικά, μιλάω εδώ και χρόνια για την ανάγκη να δημιουργηθεί μία Ελληνική αστρολογική ομοσπονδία. ¨Εχω κάνει εκατοντάδες σχετικές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, δεκάδες προσωπικές συναντήσεις κ.λ.π. Χάρηκα λοιπόν όταν με πήρε τηλέφωνο η πρώην μαθήτρια μου Εβίτα Ζαχαριάδου και μου ανακοίνωσε ότι είχαν οργανώσει αυτή τη συνάντηση. Πήγα πραγματικά με χτυποκάρδι στη συνάντηση - σαν 16χρονος ερωτευμένος - αφού πίστευα ότι θα γινόταν επιτέλους το όνειρο αληθινό και θα συναντιόμαστε οι περισσότεροι Έλληνες αστρολόγοι για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την ίδρυση ομοσπονδίας.

  ΄Οταν έφτασα στο χώρο συγκέντρωσης (το σπίτι της Βασιλικής Κόντη) παρατήρησα ότι έλειπαν όλοι οι "μεγάλοι" αστρολόγοι (οι διάσημοι από την τηλεόραση, παρόλο που είχαν λάβει σχετική πρόσκληση). Το περίμενα όμως αυτό. Οι άνθρωποι αυτοί προασπίζουν καθαρά τα προσωπικά τους συμφέροντα και μία σοβαρή ομοσπονδία Ελλήνων αστρολόγων μόνο ανασταλτικά θα μπορούσε να λειτουργήσει για τους ίδιους/ για τις ίδιες. Ήταν εκεί ο Χρήστος Παίζης με τους μαθητές του (έμαθα ότι είχε την ιδέα της συνάντησης αλλά ο ίδιος από ότι τουλάχιστον γνωρίζω δεν ασχολήθηκε περαιτέρω). Επίσης ήταν ο Περικλής Καραμηνάς, και αυτός νομίζω με συνεργάτες και μαθητές του, που επίσης από ότι γνωρίζω δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με την υπόθεση της ομοσπονδίας (αμφότεροι οι Παίζης και Καραμανηνάς δεν έθεσαν καν υποψηφιότητα για να λάβουν μέρος στην προσωρινή επιτροπή που θα προετοίμαζε το σύλλογο. Μάλλον προτίμησαν να είναι "παρατηρητές" στην όλη φάση).

  Εκείνο το βράδυ ήμουν γεμάτος προσδοκίες και παντελώς ανυποψίαστος (δείτε ένα βίντεο - απόσπασμα των θέσεων μου, που ανάρτησε από μόνος του ο Δημήτρης Κορωνάκης στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8_HDuNk4iVY )

  Αφού ακούστηκαν όλες οι θέσεις αποφασίστηκε να οριστεί με ψηφοφορία μία προσωρινή Επταμελής Επιτροπή που θα δούλευε πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες και θα προπαρασκεύαζε τη μεγάλη Συνέλευση που θα οδηγούσε στην ίδρυση του συλλόγου Ελλήνων αστρολόγων. Ψήφισαν μυστικά οι παριστάμενοι αστρολόγοι αλλά προφανώς και κάποιοι μαθητές των Παίζη - Καραμηνά. Προσωπικά, εκλέχτηκα στην προσωρινή Επταμελή Επιτροπή, η σύνθεση της οποίας κατά αλφαβητική σειρά ήταν:

  - Γαζής Θωμάς
  - Γαλανού Μαίρη
  - Ζαχαριάδου Εβίτα
  - Κόντη Βασιλική
  - Παναγιωτόπουλος Γιάννης
  - Ριζόπουλος Γιάννης
  - Σωτηράκη Σμάρω

  Στις αμέσως επόμενες ημέρες άρχισα να δουλεύω με ζήλο για τους σκοπούς της επιτροπής, όπως υπέθετα ότι έκαναν όλα τα υπόλοιπα μέλη. Η επταμελής επιτροπή συναντήθηκε 4 φορές (αν θυμάμαι καλά) στις επόμενες εβδομάδες και κάποιες φορές μέσω skype. Ήμουν παρών σε όλες τις συναντήσεις, σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Μετέφρασα μόνος μου όλο τα καταστατικό της Ιταλικής Ομοσπονδίας Αστρολόγων, το οποίο αποτέλεσε με κοινή αποδοχή των μελών της επιτροπής τη βάση για τη δημιουργία του καταστατικού της αντίστοιχης Ελληνικής ομοσπονδίας. Από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής διαβάζαμε, εγκρίναμε, απορρίπταμε, συμπληρώναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας τα άρθρα του καταστατικού, ενώ παράλληλα αρχίσαμε να επιμελούμαστε και των υπόλοιπων ζητημάτων του υπό ίδρυση συλλόγου (κώδικα δεοντολογίας, πιστοποίηση επαγγελματιών αστρολόγων, συνδρομές κ.λ.π.). Η προσωπική μου θέση ήταν να πιστοποιούνται σαν Αστρολόγοι μόνο όσοι θα περνούσαν τις σχετικές εξετάσεις και θα αποδείκνυαν έτσι τις γνώσεις τους και την παιδεία τους. Οι Ζαχαριάδου, Κόντη και Γαλανού όμως υποστήριζαν την αντίθετη θέση, του να πιστοποιούνται δηλαδή a priori σαν Αστρολόγοι όσοι/ες δούλευαν στις τηλεφωνικές αστρολογικές υπηρεσίες "90 11" ή δέχονταν πελάτες στο γραφείο τους για πάνω από 5 χρόνια, χωρίς να περνούν αυτοί/ές εξετάσεις!

  Μετά από αίτημα της επταμελούς, μου ανατέθηκε να φτιάξω έναν ιστότοπο, ώστε να ενημερώνεται το κοινό για τις ενέργειες της επιτροπής, για να κάνει προτάσεις κ.λ.π. Λόγω έλλειψης πόρων, επιλέξαμε το είδος ιστότοπου που παρέχεται δωρεάν. Με αρκετή προσωπική δουλειά στο σχεδιασμό του έφτιαξα τελικά αυτόν τον ιστότοπο, που από την αρχή ήταν απόλυτα ελεύθερος και προσβάσιμος σε όλους ( http://greek-astrology.forumgreek.com/forum.htm ). Για πρακτικούς λόγους, ασκούσα τη διαχείρηση ο ίδιος, αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής. ΠΟΤΕ δεν έγραψα ή έσβησα δημοσίευση, δεν άλλαξα το παραμικρό, προτού να ενημερώσω τουλάχιστον τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής και να πάρω την έγκριση τους.

  Η συνέχεια της πορείας αυτής της προσωρινής Επταμελούς Επιτροπής είναι απίστευτη! Για να μπείτε στο κλίμα είναι απαραίτητο να κάνω πρώτα μία παρένθεση. Από το 2005 έχω δημιουργήσει ένα forum για τη διάδοση της Αστρολογίας με παιδεία στην Ελλάδα, που έγινε αρκετά δημοφιλές στην πορεία. Στο forum αυτό ("Ελληνική Αστρολογία", http://astro.forumup.com ) είχαν γραφτεί ο Δημήτρης Κορωνάκης ("Ουρανίτσα η Οφιούχος"), ο Θανάσης Ματσώτας ("La Pelle Noir", στενός φίλος των Κορωνάκη και Γιάννη Ριζόπουλου) και η Κατερίνα Σαλωνίκη ("Astrocat", άτομο υψηλής ανηθικότητας όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια και εξαιρετικά "σκοτεινών" θρησκευτικών πεποιθήσεων) + αρκετοί άλλοι "φίλοι" των ωσάνω. Σε κάποια φάση η Σαλωνίκη, ο Ματσώτας και οι "φίλοι" τους μου εξαπόλυσαν επίθεση γιατί επέτρεπα σε ένα μέλος μας (τον "Epsylon") με χριστιανικές πεποιθήσεις να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Δεν υπέκυψα στις πιέσεις Ματσώτα - Σαλωνίκης αλλά υπερασπίστηκα το δικαίωμα όλων (ακόμη και ενός δικού τους φίλου, σατανιστή!) να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους στο forum, εφόσων αυτές δεν είναι υβριστικές και προσβλητικές και δεν έχουν σα σκοπό τους τον οποιουδήποτε είδους προσυλητισμό. Από κει και έπειτα έγινα μόνιμος στόχος εμπάθειας και μανίας από την πλευρά της Σαλωνίκης, του Ματσώτα και του Κορωνάκη (που προς μεγάλη μου έκπληξη προσχώρησε στην παρέα Σαλωνίκης - Ματσώτα, γράφοντας και αυτός λιβέλους εναντίον μου - χωρίς να του έχω κάνει ΠΟΤΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Σήμερα, οι Σαλωνίκη, Ματσώτας, Κορωνάκης έχουν γράψει στα 2 blogs τους ("Οι συμμορίτες" και "Ουρανίτσα η Οφιούχος") εκατοντάδες δημοσιεύσεις εναντίον μου (διαβάστε περισσότερα για τη συμμορία Κορωνάκη εδώ: http://astro.forumup.com/viewtopic.php?p=48121&mforum=astro#48121 )

  Γνωρίζοντας τα παραπάνω ίσως καταλαβαίνετε το πώς ένοιωσα στη συνάντηση των αστρολόγων στις 15 Μαίου 2009 όταν είδα μπροστά μου το Δημήτρη Κορωνάκη (και αριστερά του στη φωτογραφία, με το κόκκινο πουκάμιστο το Γιάννη Ριζόπουλο). Ξαναθυμήθηκα τα όσα έχω υποστεί από την "παρέα" - συμμορία αυτού του ανθρώπου, αλλά προσπάθησα να τα βάλω στην άκρη για το συλλογικό καλό, για την Ελληνική αστρολογία. Τα μετέπειτα γεγονότα θα αποδείκνυαν ότι ήμουν αρκούντως αφελής...  Δεν πέρασαν λίγες μέρες από αυτή τη συνάντηση, όταν άρχισε να μπαίνει με προβοκατόρικο τρόπο στον ιστοτόπο της προσωρινής Επταμελούς Επιτροπής ο Γιάννης Μπαρδόπουλος - ένας άλλος "κολητός" του Δημήτρη Κορωνάκη (η τριάδα Κορωνάκη, Ριζόπουλου, Μπαρδόπουλου συνδέεται στενά πάνω από μία 20ετία. Ο Ριζόπουλος καθόταν δίπλα στον Κορωνάκη, στη συνάντηση). Ο Μπαρδόπουλος άρχισε να κάνει κάποιες έντεχνα υπονομευτικές για μένα δημοσιεύσεις, στις οποίες υποτίθεται ότι αμφισβητούσε απλά τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών του forum , αλλά ουσιαστικά πίσω από αυτές τις υποτιθέμενες αμφισβητήσεις εξαπόλυε συνέχεια "τορπίλες" εναντίον μου (εκτελώντας προφανώς "διατεταγμένη υπηρεσία").

  Το πρώτο που έκανα όταν είδα τις υπονομευτικές δημοσιεύσεις Μπαρδόπουλου ήταν να ζητήσω την την προστασία της Επταμελούς Επιτροπής - αν και μπορούσα άνετα να τις σβήσω ο ίδιος, γιατί είχα τους κωδικούς του διαχειριστή. Όπως εξήγησα όμως, ενεργούσα πάντοτε σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Τότε, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι η Εβίτα Ζαχαριάδου - και στη συνέχεια οι Ριζόπουλος, Κόντη, Γαλανού - μου αρνήθηκαν κάθετα κάθε είδους προστασία. Οι τέσσερεις παραπάνω ήταν της γνώμης να παραμείνουν ως έχουν στο forum οι υπονομευτικές δημοσιεύσεις Μπαρδόπουλου. Έτσι δημιούργηθηκε το παράδοξο όπου η πλειοψηφία της επιτροπής υπεράσπιζε απόλυτα ένα τρίτο πρόσωπο που έμπαινε ανενόχλητο στον ιστότοπο του υπό ίδρυση συλλόγου και συκοφαντούσε συνέχεια ένα άλλο μέλος της επιτροπής, το οποίο όμως από την πλευρά του δεν είχε κανένα δικαίωμα να υπερασπτιστεί εαυτόν! Η ωσάνω τετράδα όχι μόνο δεν έσβηνε τις απαράδεκτες δημοσιεύσεις του Μπαρδόπουλου (που ουσιαστικά δυναμίτιζαν εν τη γενέσει του τον υπό ίδρυση σύλλογο) αλλά άφηνε εντελώς εκτεθειμένο στη διαρκή λασπολογία Μπαρδόπουλου ένα μέλος της ίδιας της επιτροπής!

  Όταν ρώτησα την Εβίτα Ζαχαριάδου γιατί το έκαναν αυτό μου απάντησε "γιατί ο Μπαρδόπουλος είναι γραφικός και κάποια στιγμή θα απομονωθεί από μόνος του". Σήμερα όμως τόσο αυτή όσο και η κολητή της Βασιλική (Βάσια) Κόντη έχουν το "γραφικό" Γιάννη Μπαρδόπουλο φίλο στο "Facebook".

  Από την πλευρά μου έκανα απλά αυτό που δικαιούμουν απόλυτα, από τη στιγμή που η ωσάνω τετράδα (που είχε και την πλειοψηφία στην επιτροπή) με άφηνε απόλυτα ακάλυπτο. Έγραψα μία δημοσίευση - απάντηση στις προβοκάτσιες Μπαρδόπουλου. Προφανώς αυτό περίμενε διακαώς να κάνω η ωσάνω απόλυτα συνταγμένη με τη συμμορία Κορωνάκη τετράδα και μόλις έκανα τη συγκεκριμένη δημοσίευση έπεσαν πάνω μου να με "φάνε"!

  Οι Ριζόπουλος, Ζαχαριάδου, Κόντη, Γαλανού έβγαλαν μία ανακοίνωση (από μόνοι τους οι ωσάνω τέσσερεις. Τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής, οι Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Σμάρω Σωτηράκη ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΠΟΤΕ τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, αφού ήξεραν ότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα) στην οποία δήλωναν ότι με απέπεμπαν από την επιτροπή με την αιτιολογία "δε συνεργαζόμουν με τα άλλα μέλη της επιτροπής, δεν είχα δουλέψει καθόλου για τους σκοπούς της επιτροπής και κοίταγα μόνο να προβάλω τα δικά μου συμφέροντα". Η αιτιολογία αυτή είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΟ ΨΕΜΑ! Πιστεύω ότι κανείς άλλος σε αυτή την επιτροπή δεν δούλεψε τόσο πολύ για τη μελλοντική ομοσπονδία Ελλήνων αστρολόγων όσο δούλεψα προσωπικά! Κανείς άλλος δεν συνεργάστηκε τόσο στενά, αγνά και ανεπιτήδευτα όσο συνεργάστηκα προσωπικά με τα υπόλοιπα μέλη αυτής της επιτροπής. Μπορούν να το πιστοποιήσουν αυτό αυτοί που αντιτάχτηκαν από την αρχή στις πράξεις της ωσάνω τετράδας, τα άλλα μέλη της Επταμελούς Επιτροπής Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Σμάρω Σωτηράκη.

  Γιατί όμως αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μία τόσο ανήθικη πράξη? Τι κίνητρα είχαν? Εκ των υστέρων κατάλαβα το γιατί και μπορώ να σας το εξηγήσω. Το μέλος της Επταμελούς Επιτρροπής Γιάννης Ριζόπουλος διασυνδεεται στενά με τον Κορωνάκη, τον Μπαρδόπουλο και τους "Συμμορίτες". Μπορώ να σας το αποδείξω αυτό με ένα "κλικ"! Κάντα απλά copy - paste την εξής διεύθυνση:

  http://ouranitsa.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%A5%CE%9F%20%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%91%20%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%91%20%CE%97%20%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%9F%CE%A3

  Δείχνει φωτογραφίες από βραδυά της συμμορίας Κορωνάκη σε φιλικό τους Sushi Bar. Στην πρώτη φωτογραφία πάνω -πάνω φαίνονται αριστερά ο Κορωνάκης, η Σαλωνίκη και ο Ματσώτας. Δεξιά φαίνεται ο Ριζόπουλος. Στη δεύτερη κατά σειρά φωτογραφία και ανάμεσα στα μπουκάλια κρασί φαίνεται ο "χαμηλών τόνων" Γιάννης Ριζόπουλος. Στην τέταρτη κατά σειρά φωτογραφία φαίνεται (με το κινέζικο ιδεόγραμμα τατουάζ στο μπράτσο) η "αρχι-Συμμορίτισα" Κατερίνα Σαλωνίκη. Στην πέμπτη φωτογραφία ο Γιάννης Μπαρδόπουλος. Και στην τελευταία φωτογραφία με το κίτρινο μπλουζάκι ο Θανάσης Ματσώτας - μαζί με το μεγάλο fan της συμμορίας Κορωνάκη εκδότη του περιοδικού "Ζωή και Ζώδια" και συμμέτοχο του ιστότοπου "My horoscope" Δημήτρη Μέλλο.

  Αν οι "Συμμορίτες" σβήσουν τη συγκεκριμένη καταχώρηση μήν ανησυχείτε, γιατί την έχουμε σώσει πολλοί. Απλά ζητήστε την και θα σας σταλεί.

  Τώρα λοιπόν γίνονται κατανοητά τα κίνητρα του Γιάννη Ριζόπουλου. Στο όνομα του να υποστηρίξει τους "κολητούς" του Δημήτρη Κορωνάκη, Γιάννη Μπαρδόπουλο, Θανάση Ματσώτα και Κατερίνα Σαλωνίκη έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την υπόθεση "Ελληνική Αστρολογία" και προτίμησε - σύμφωνα με τις επιθυμίες της κλίκας του και προφανώς και του ίδιου - να "κατακρεουργήσει" προσωπικά εμένα.  ΟΚ μέχρι εδώ. Ποια μπορεί να είναι όμως τα κίνητρα των Εβίτας Ζαχαριάδου, Βάσιας Κόντη και Μαίρης Γαλανού? Κατ' αρχήν και οι τρεις αυτές κυρίες δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια επαγγελματικά στις υψηλής χρέωσης τηλεφωνικές γραμμές εμπορικής αστρολογίας "ενενήντα - έντεκα"! Η Μαίρη Γαλανού είναι ουσιαστικά υπάλληλος της Εβίτας Ζαχαριάδου στο "90 11", η οποία Ζαχαριάδου - όπως η Βάσια Κόντη - έχει κάνει μεγάλη καριέρα στις αστρολογικές τηλεφωνικές υπηρεσίες και έχει αποκομίσει πληθώρα κερδών και μεγάλη καταξίωση από τους πελάτες που ζητούσαν αποκλειστικά την ίδια. Επαναλαμβάνω, Εβίτα Ζαχαριάδου - Βάσια Κόντη ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ στο ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΤΕΚΑ!

  Και οι δύο αυτές κυρίες ζώντας μία ψευδαίσθηση μεγαλείου (η Βάσια Κόντη γράφει - χάρη στον "κολητό" της Χρήστο Παίζη - και στο περιοδικό "Αστρολόγος" που διευθύνει η "ναυαρχίδα" της ρηχής, εμπορικής αστρολογίας στην Ελλάδα Λίτσα Πατέρα) και προασπίζοντας τα οικονομκά τους συμφέροντα σκέφτηκαν προφανώς ως εξής: "ρε φιλενάδα ποιος είναι αυτός ο Θωμάς ο Γαζής που φωνάζει συνέχεια ότι οι αστρολόγοι στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν αστρολογική παιδεία? Βγάζει αυτός ο Γαζής όσα βγάζουμε εμείς? Τον ζητάνε καθημερινά στο "ενενήντα έντεκα" όσο ζητάνε εμάς? ΟΧΙ! Ας του δείξουμε λοιπόν του καραγκιόζη που τολμάει και ζητάει αστρολογία με παιδεία στη χώρα μας! Ας τον "κατακρεουργήσουμε" με τη βοήθεια του Ριζόπουλου, που και αυτός μας λέει συνέχεια το πόσο βλαβερός είναι ο Γαζής!

  Το τραγικο-κωμικό τώρα είναι ότι η χυδαία απεμπόλιση μου ήταν το μόνο ουσιαστικό "έργο" που έφερε σε πέρας η Επταμελής αυτή Επιτροπή. Οι Γιάννης Ριζόπουλος, Εβίτα Ζαχαριάδου, Βασιλική (Βάσια) Κόντη και Μαίρη Γαλανού θεώρησαν ότι από τη στιγμή που με "κατακρεούργησαν" έληξαν οι υποχρεώσεις τους απέναντι σε αυτούς που τους ψήφισαν και απέναντι στην Ελληνική αστρολογία και δεν χρειαζόταν να κάνουν τίποτε άλλο!

  Απορώ ειλικρινά όμως, πώς οι Εβίτα Ζαχαριάδου και Βάσια Κόντη και η Μαίρη Γαλανού (από το Ριζόπουλο το περίμενα, ειδικά όταν στη συνάντηση των αστρολόγων τον είδα να κάθεται στο πλευρό του Κορωνάκη) προχώρησαν σε σε αυτή την ανίερη πράξη, "ποδοπατώντας" εμένα προσωπικά και πετώντας την όλη προσπάθεια συνένωσης των Ελλήνων αστρολόγων (για την οποία τις εμπιστεύτηκε ο κόσμος και τις ψήφισε) στον κάλαθο των αχρήστων. Και όλα αυτά τελείως ανήθικα και υποκριτικά, χωρίς να έχουν ίχνος τύψεων αλλά συνεχίζοντας να υποκρίνονται στην κοινωνία τις σπουδαίες και αξιοσέβαστες κυρίες.

  Προφανώς θεώρησαν ότι είμαι πολύ αδύναμος και αφού με εξόντωναν ηθικά και ψυχικά δεν θα είχαν συνέπειες, δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτε γιατί και να έβγαινα να πώ την αλήθεια κανείς δεν θα με πίστευε, θα με έβγαζαν ψυχοπαθή κ.λ.π. Και είναι αλήθεια το ότι είμαι αδύναμος μπροστά στα κυκλώματα των δεκάδων επιτηδείων και στις σκοτεινές κλίκες που έχουν αναπτυχθεί παρασιτικά στο χώρο της Ελληνικής αστρολογίας. Δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε βασίζομαι στις πλάτες κάποιων ισχυρών, ούτε ανήκω σε "παρέες", σε αυλές, σε κυκλώματα κ.λ.π. στα οποία ανήκουν αυτές. Ας πούμε ότι είμαι ένας μοναχικός "Δον Κιχώτης" που υψώνει χαζορομαντικά το λάβαρο της Αστρολογίας με παιδεία σε μία "έρημη" χώρα, διάσπαρτη με ανθρώπους που βγάζουν πολλά χρήματα εκμεταλλευόμενοι χυδαία την αστρολογία , σε ένα Ελληνικό αστρολογικό τοπίο πλεγμένο με συμφέροντα, με ανθρώπους χωρίς ήθος και με σχεδόν ανυπαρξία πληθυσμού που να ενδιαφέρεται ειλικρινά για την Αστρολογία με παιδεία.

  Ναι, είμαι ένας αδύναμος "Δον Κιχώτης" από αυτή την άποψη. Κάθε αστρολογική παρέα επιτήδειων νταήδων που με συναντάει μπορεί πανεύκολα να με χλευάσει και να με "ποδοπατήσει". Αυτή μου την αδυναμία εκμεταλλεύτηκαν οι Ριζόπουλος, Ζαχαριάδου, Κόντη και Γαλανού (τροφοδοτούμενοι από τους Κορωνάκη, Σαλωνίκη, Ματσώτα, Μπαρδόπουλο και Σϊα που ουσιαστικά κρύβονταν πίσω από αυτούς), θεωρώντας ότι η ανίερη πράξη τους δεν θα είχε καμία συνέπεια για τους ίδιους. Ξέχασαν όμως κάτι: ότι όσο "αδύναμος" και αν είμαι έχω μαζί μου την άσβεστη και ακατάλυτη δύναμη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και του ΔΙΚΑΙΟΥ!

  Και όσο για τον υποτιθέμενο σύλλογο αστρολόγων, κανείς από τους εκατοντάδες επιτήδειους, τους μικρομάγαζους "δασκάλους" και τους κινούμενους σε "σκοτεινούς χώρους" αστρολόγους δεν τον επιθυμεί πραγματικά να γίνει - ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα δημοκρατικό και όχι ελεγχόμενο από κλίκες και κερδοσκόπους σύλλογο. Όλοι και όλες τους ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι χωρίς σύλλογο, αφού προωθούν καλύτερα έτσι τα συμφέροντα τους και κερδοσκοπούν αγόγγυστα μέσα στο υφιστάμενο άναρχο τοπίο! Και αν όλα αυτά τα "φαιδρά" έχουν σαν αποτέλεσμα να παραμένει η Ελληνική αστρολογία πολύ πίσω και να είναι κυριολεκτικά περιθωριοποιημένη σε διεθνές επίπεδο (αφού δεν παράγει κάτι αξιόλογο), αυτό δεν απασχολεί καθόλου τους/τις πολλούς/ές επιτήδειους/ες που ελέγχουν ασφυκτικά τις τελευταίες δεκαετίες την αστρολογία στη χώρα μας...

  Θωμάς Γαζής

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν οι Γιάννης Ριζόπουλος, Εβίτα Ζαχαριάδου, Βασιλική Κόντη και Μαίρη Γαλανού θεωρούν ότι τους κατηγορώ άδικα τότε μπορούν να προσφύγουν σε κάθε νόμιμο μέσο εναντίον μου!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Δεκ 13, 2018 10:34 pm