ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΑΝΟΙΞΗ 2011) ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΑΝΟΙΞΗ 2011) ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Πεμ Ιαν 06, 2011 1:47 pm

  Ξεκινάει τον Ιανουάριο στο Μαρούσι ο καινούργιος κύκλος σεμιναρίων σύγχρονης Αστρολογίας του Θωμά Γαζή ("Χειμώνας - Άνοιξη 2011") για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

  Στα μαθήματα αυτά διδάσκω σύγχρονη Αστρολογία, μία Αστρολογία υψηλής συνειδητότητας και παιδείας. Τα συγκεκριμένα μαθήματα λοιπόν δεν ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της αστρολογίας (να αποστηθίσουν δηλαδή 5 βασικά πράγματα για να βγουν γρήγορα στην αγορά). Είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να ΜΑΘΟΥΝ Αστρολογία.

  Θα ξεκινήσω τα μαθήματα διδάσκοντας τις βασικές κοσμικές αρχές που διέπουν την αστρολογία: την αρχή του "Τάο" (Αρσενικό - Θηλυκό), τη σχέση της Μονάδας με το Όλο, το "Δυναμικό" ζωδιακό κύκλο. Θα συνεχίσω με βασικά μαθήματα (Στοιχεία, Ποιότητες, Πλανήτες, Όψεις) τα οποία θα διδαχθούν με ένα σύγχρονο, παραστατικό τρόπο. Στη συνέχεια θα μπούμε στην ερμηνεία του ωροσκοπίου, στις μεθόδους πρόβλεψης, στις Διελεύσεις και στις Προόδους. Στα πιο προχωρημένα τμήματα θα κάνουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή, Κατευθύνσεις, Ψυχολογική Αστρολογία, Εκλογική (Καταρχική) Αστρολογία, Ωριαία, Συναστρία, Κοσμική (Πολιτική) Αστρολογία.

  Αν μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα ειδικά μαθήματα μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα στο σπίτι σας είτε σαν ηχητικά αρχεία (mp3) - συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες επεξηγηματικές τους παραστάσεις - είτε με αλληλογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 210/ 80.56.940 ή στείλτε E-mail στο astrologhia@yahoo.com

  Θωμάς Γαζής

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 3:55 pm