ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Πεμ Σεπ 01, 2011 11:40 am

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ!

  Αυτή εδώ τη δημοσίευση ο Κορωνάκης και οι "Συμμορίτες" έβαλαν Θεούς και δαίμονες (περισσότερο τους δεύτερους) για να την εξαφανίσουν από το διαδίκτυο (την είχα αναρτήσει για πρώτη φορά το 2008). Έστειλαν μάλιστα ειδική επιστολή στο γενικό διαχειριστή στο εξωτερικό της εταιρείας των φόρουμ όπου είχε αναρτηθεί η συγκεκριμένη δημοσίευση! Βλέπετε, όλο τους το δόγμα στηρίζεται στο ότι εγώ προσωπικά σα Θωμάς Γαζής είμαι κακός άνθρωπος και γι' αυτό μου επιτίθενται όλοι μαζί. Στην παρούσα δημοσίευση όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακριβώς τα ίδια έκαναν και με το Νίκο Δήμου! Επομένως το βασικό τους επιχείρημα εναντίον μου εκπίπτει, αφού το κοινό καταλαβαίνει εύκολα στη συγκεκριμένη δημοσίευση ότι οι άνθρωποι αυτοί εμφορούνται γενικά από κακότητα και υποκρισία και είναι κλίκα μεταξύ τους!

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  (Αυτό είναι το παλιό φόρουμ της "συμμορίας", το οποίο ο "Onlineguardian" τους το έκλεισε με βασική αιτιολογία το ότι "έχει βίαιο περιεχόμενο"! Ο "Uranus" είναι ο Δημήτρης Κορωνάκης και το "Sκouliki" η Δώρα Β. Πιο κάτω μπήκαν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας και απάντησαν θετικά στο "κάλεσμα" του Κορωνάκη).

  Πολλοί θα αναρωτιούνται (ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζουν το ιστορικό) γιατί αποκαλώ συνέχεια την παρέα Κορωνάκη, Σαλωνίκης, Ματσώτα, Δώρας Β. ("Skouliki") κ.λ.π. συμμορία. Υπάρχουν σαφείς και συγκεκριμένοι λόγοι: αυτή η παρέα είναι στην πραγματικότητα μία "κλίκα" ανθρώπων, οι οποίοι δρουν διαρκώς με υποκριτικούς, χυδαίους και ανήθικους τρόπους. Δίνω εδώ, στη συνέχεια, συγκεκριμένο παράδειγμα!

  Κάποιοι, επίσης, μπορεί να πιστεύουν ότι πρόκειται απλά για κάποια μνησικακία που έχω εγώ απέναντι σε αυτή την κλίκα ανθρώπων, επειδή με έβλαψαν προσωπικά! Η συγκεκριμένη υπόθεση, όμως - όπως θα δείτε και με το περιστατικό που παραθέτω στη συνέχεια- υπερβαίνει τα όρια της προσωπικής μνησικακίας και άπτεται εκείνων ενός ανησυχητικού ευρύτερου κοινωνικού φαινομένου!

  Το γεγονός είναι ότι η υποκρισία και ανηθικότητα αυτής της συμμορίας σπάει συνεχώς ρεκόρ! Είναι τόσο κάλπικοι οι άνθρωποι αυτοί που στο καινούργιο blog - χυδαίου βρισίματος εναντίον μου που στήσανε (έτσι ώστε να μην "λεκιάζεται" το επίσημο blog τσαρδάκι τους - ouranitsa.blogspot.com - αλλά να φαίνονται εκεί οι ίδιοι άψογοι και καθαροί) επιχειρούν να με βγάλουν τρελό, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν πράξει τίποτε από αυτά τα βρόμικα και ανήθικα πράγματα (που με στοιχεία καταγγέλω και που εν μέρει παραδέχτηκαν και οι ίδιοι ότι έπραξαν) αλλά ότι είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας μου!

  Ας αναφέρω, λοιπόν, το χαρακτηριστικό αυτό περιστατικό (που μάλλον είναι από τα ελαφρύτερα) από την δράση αυτής της συμμορίας, για να καταλάβουν όλοι τους λόγους που τους αποκαλώ "συμμορία"!

  Τον περασμένο Φλεβάρη μπήκε στο blog της συμμορίας κάποιος κύριος που τους αμφισβητούσε γενικά και που υπόγραφε σαν "ψοφcat"! Μέσα στο παραλήρημα του ο Κορωνάκης υπέθεσε ότι ο "ψοφcat" ήταν ο γνωστός συγγραφέας και blogger Νίκος Δήμου. ΄Εκανε , λοιπόν, μεγάλα πανηγύρια που μπήκε και έγραφε στο blog του ο (υποτιθέμενος) Νίκος Δήμου! Αναφέρει ο ίδιος ο Κορωνάκης/"Ουρανίτσα η Οφιούχος"/"Uranialab"/ "Uranus" σε σχετική του δημοσίευση στο forum της συμμορίας ("Είσαι τρέλα") στις 16/2/2008:

  "Μεγαλη ημερα σημερα.Ανακαλυψε το ιστολογιο μου ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ..."

  (παραθέτω ολόκληρη τη σχετική δημοσίευση του Κορωνάκη στο σχετικό snapshot, παραπάνω. Το αστείο είναι ότι εκείνες τις ημέρες επικοινώνησα με τον ίδιο τον Νίκο Δήμου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ουδεμία σχέση έχει με τον "ψοφcat" και ότι ποτέ δεν επισκέφτηκε το blog του Κορωνάκη).

  Πριν προχωρήσουμε, όμως, είναι επιτακτικό να εξηγήσω εδώ κάτι πολύ σημαντικό , κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, γιατί στοιχειοθετεί σε μεγάλο βαθμό την ανηθικότητα αυτής της συμμορίας!

  Για τους "μικρούς" αυτούς ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους ξεχωριστούς, σημαντικούς κοινωνικά. Θα μου πείτε, για όλους μας είναι θεμιτό αυτό. Εδώ, όμως, έγκειται μεγάλο μέρος της προστυχιάς και ανηθικότητας της συγκεκριμένης συμμορίας! Επιλέγουν ανθρώπους σημαντικούς μεν κοινωνικά που ταυτόχρονα - όμως - δείχνουν στα μάτια τους ευάλωτοι και αδύναμοι (μη "δικτυωμένοι" π.χ.)! Τους ανθρώπους αυτούς "στοχοποιούν" και αρχίζουν να τους χτυπούν όλοι μαζί - μεθοδικά και οχυρωμένοι μέσα από τη συμμορία τους - ανηλέητα, ο ένας πίσω από τον άλλο (υποκρινόμενοι, πάντα, ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και ότι εκφράζουν ανεξάρτητα και αυθόρμητα τη γνώμη τους)!

  Και γιατί το κάνουν αυτό οι ελλειματικοί αυτοί άνθρωποι; Μα για να νοιώσουν οι ίδιοι σημαντικοί και σπουδαίοι, που κατάφεραν και "μείωσαν" έναν σημαντικό κοινωνικά άνθρωπο - με συμπλεγματικό και θρασύδειλο βέβαια τρόπο και πάντοτε μέσα από την ασφάλεια που τους προσφέρει η ανωνυμία τους και - πάνω απ' όλα - η συμμορία τους!

  Και για να το κάνουμε πιο απτό και συγκεκριμένο, στην ίδια - παραπάνω - δημοσίευση του (17/2/2008) ο Δημήτρης Κορωνάκης/"Uranialab"/"Uranus" γράφει τα εξής:

  " Ανακαλυψε το ιστολογιο μου ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ....Καντε μια βολτα για να του εξηγηστε τι σημαινει φουντουκι....."!!!!
  (Σ.Σ. "κάντε μια βόλτα" = "πηγαίνετε στο ιστολόγιο μου "Ουρανίτσα η Οφιούχος" ", το επίσημο της συμμορίας, εννοεί!)

  Καμαρώστε τον! Ο "σεβάσμιος", "αξιόλογος" και "αξιοπρεπής" Δημήτρης Κορωνάκης μπαίνει στην κεντρική σελίδα του forum της συμμορίας και - σα γυναικούλα του χειρίστου είδους - κάνει "κάλεσμα" στις συν - συμμορίτισες του για να τρέξουν να επιτεθούν όλες μαζί στο Νίκο Δήμου (τον οποίο ο ίδιος αποκαλεί αλλού "γερασμένη αδελφή")!

  Δείτε π.χ. το πόσο πρόθυμα ανταποκρίθηκε η Κατερίνα Σαλωνίκη ("astrocat") στο "κάλεσμα" Κορωνάκη και έτρεξε να απαντήσει στον "ψοφκατ" που η όλη η "Συμμορία" θεωρεί ότι είναι ο Νίκος Δήμου. Προσέξτε ότι η Σαλωνίκη ουσιαστικά ΑΠΕΙΛΕΙ το Νίκο Δήμου - του λέει "αλλάξτε τακτική όσο είναι καιρός... (η Σαλωνίκη ξέρει ότι στο "σκοτεινό" χώρο που είναι η ίδια έχει πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να τιμωρήσουν όποιον "δεν αλλάζει τακτική"...)

  "Άπουσίαζα λίγες ημέρες και ερχόμενη ξανά, βλέπω τις αφίξεις κάποιων ψοφογατών στο blog, πάλι θα τρέχουμε για να φλιτάρουμε τη δυσοσμία.
  Μια δυσοσμία που δεν μου είχε προκαλέσει ως τώρα ο ως άνω κύριος, που θεωρείται και διανοητής.
  Εντύπωση μου κάνει η επίθεση του κυρίου Δήμου στο ιστολόγιό μας, (λέω μας γιατί ο ouranitsa είναι social διανοητής και αγαπά την δημιουργική συνένωση) και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να πει και να καταδείξει.
  Τι έγινε monsieur Δήμου, σας εγκατέλειψαν οι διανοητικές σας δραστηριότητες και ήρθατε εδώ για να αφήσετε τις συσσωρευμένες νοητικές σας ακαθαρσίες?
  Προτείνω να πάρετε μακριά από εδώ τον κάδο απορριμάτων σας, διότι μέρες που είναι, υπάρχει και πρόβλημα γενικότερο. Αν δεν μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτή την κίνηση, αλλάξτε τακτική, όσο είναι καιρός..."


  Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η "medousa"! Η γυναίκα αυτή μέχρι πρόσφατα ήταν παντελώς ανύπαρκτη στα αστρολογικά τεκταινόμενα! Μόλις πριν λίγους μήνες δήλωνε η ίδια: "Εγώ δεν είμαι αστρολόγος ούτε επιθυμώ να γίνω"! Και όμως, η "medousa" σήμερα υποκρίνεται (γράφοντας στο αστρολογικό περιοδικό "Αστρόπολις", στο οποίο την επέβαλε ο Κορωνάκης) ότι ΕΙΝΑΙ αστρολόγος και ότι ξέρει καλή αστρολογία!

  Η "medousa" επιτίθεται με τον πιο χυδαίο τρόπο στον (υποτιθέμενο) Νίκο Δήμου (σε έναν άνθρωπο που εκτός από το συγγραφικό και δημοσιογραφικό έργο που έχει προσφέρει θα μπορούσε να είναι πατέρας της ή παππούς της)! Συγκεκριμένα, γράφει στο Νίκο Δήμο (με την απόλυτη συναίνεση φυσικά όλων των μελών της συμμορίας Κορωνάκη):

  "Κοίταξε να δεις Μαθουσάλα υπερήλικα! Επειδή σε βρίσκω πολύ κούλ σκέφτομαι να στείλω όλα τα πολύτιμα σχόλια σου σε έγκυρες και αξιόπιστες εφημερίδες! Πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα!"

  "Είσαι βλάξ Νικολάκι...."

  "Δεν σε ρώτησα κατεδαφισμένε"!

  "Εγω εχω σίγουρα μέλλον σε αντίθεση με σένα που ΕΣΒΥΣΕΣ!!! Και κάτι τελευταίο επειδή δεν πρόκειτε να σου ξαναπαντήσω με κούρασες!!!"


  Για τέτοια ποιότητα ανθρώπων μιλάμε!

  Ίσως τώρα πήρατε μία μικρή γεύση του γιατί οι άνθρωποι αυτοί ΕΙΝΑΙ μία συμμορία ανήθικων, ελλειμματικών και γεμάτων κακότητα ανθρώπων!

  (Σ.Σ.) Για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις, δείτε από μόνοι σας - στο blog της συμμορίας - όλα αυτά τα στοιχεία που περιγράφω παραπάνω, στο επεισόδιο με τον (υποτιθέμενο) Νίκο Δήμου.

  Τα "σχόλια" είναι εκείνα που έχουν το "ζουμί". Πηγαίνετε, λοιπόν, στα θέματα "΄Ακου ανθρωπάκο κύριε Νίκο Δήμου", "Η Αστρολογία της Μελλοντικής Γενιάς", "Αστρολογία και Βλακεία" και διαβάστε τα σχόλια εκεί κλικάροντας το "Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση"!

  http://ouranitsa.blogspot.com/search?updated-max=2008-02-16T22%3A29%3A00%2B02%3A00&max-results=20

  http://ouranitsa.blogspot.com/search?updated-max=2008-02-19T15%3A41%3A00%2B02%3A00&max-results=20

  ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:28 pm