ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Οκτ 16, 2011 12:13 pm

  Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ"

  Μία ομάδα αστρολόγων (στον πυρήνα των οποίων βρίσκονται οι Γιάννης Ριζόπουλος, Δημήτρης Κορωνάκης και η "παρέα" τους) ίδρυσαν το απόγευμα της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2011 ένα ιδωτικού χαρακτήρα από ότι φαίνεται αστρολογικό "κλαμπ". Παράλληλα, οι άνθρωποι που ελέγχουν το συγκεκριμένο κλαμπ προγραμμάτισαν (πριν καλά - καλά υπογράψουν την ίδρυση του) ένα ιδιαίτερα ακριβό αστρολογικό συνέδριο "Πάμε Αστρολογία".

  Tο αστρολογικό κλαμπ "Πάμε Αστρολογία" δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ από τη στιγμή που οι Ριζόπουλος - Κορωνάκης κ.λ.π. ίδρυσαν αυτό το σύλλογο ΧΩΡΙΣ να στείλουν ΠΡΩΤΑ μαζική ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη!

  Το γεγονός της μη αποστολής ανοιχτής πρόσκλησης δείχνει ότι το πνεύμα αυτού του συλλόγου δεν είναι ανοιχτό και αφήνει διάφορες υπόνοιες ότι πρόκειται για ένα σύλλογο που "ελέγχουν" κάποιοι και που δέχονται μόνο τους "αρεστούς" στους ίδιους σα μέλη - ενώ αποκλείουν τους "μη αρεστούς", όσο σημαντική και αν είναι η προσφορά τους στην Ελληνική Αστρολογία.

  Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στον πυρήνα αυτού του συλλόγου βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι που ουσιαστικά διέλυσαν σιωπηλά την προηγούμενη επταμελή επιτροπή που είχε ψηφιστεί το Μάιο του 2009 για να προλειάνει το έδαφος έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας δημοκρατικός - μη ελεγχόμενος από "παρέες" κ.λ.π. - Πανελλήνιος Αστρολογικός Σύλλογος.


  Θωμάς Γαζής  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Κυρ Αυγ 19, 2012 11:50 am, 21 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τρι Οκτ 18, 2011 12:38 pm

  "Θα μπορούσα πράγματι να ευχηθώ καλή επιτυχία στο συνέδριο, ειδικά που έχει φέρει τόσα ονόματα να προλογίσουν και να μιλήσουν. Δείχνει όντως να γίνεται μία ενωτική προσπάθεια για τους αστρολόγους. Δυστυχώς όμως, γνωρίζοντας κάποια πράγματα από μέσα, θα έλεγα ότι όλα αυτά δείχνουν υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά και έχω δυστυχώς και τις κατάλληλες πηγές να το υποστηρίξω. Αναγκάζομαι λοιπόν να πω κι εγώ, παρά το ότι δε συμφωνώ με το spamming του Κου Γαζή όπου κι όπως εμφανίζονται δημοσιεύσεις για το ΠΑΜΕ Αστρολογία, ότι οι προσκλήσεις δεν ήταν ανοιχτές και αποκλείσθηκαν τεχνηέντως παράγοντες που δεν ανήκαν στην "παρέα" του αρχικού αστρολογικού πυρήνα της ένωσης. Στην πορεία βεβαίως γίνεται προσπάθεια να εμφανιστούν ως εκπροσωπούντες όλους, όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό γίνεται εκ του ασφαλούς. Γιατί, αν πραγματικά γίνονταν δεκτές όλες οι αστρολογικές συνιστώσες στην Ελλάδα, πολύ φοβάμαι ότι η συγκεκριμένα παρέα που ξεκίνησε την πρωοβουλία αυτή δε θα είχε το πεπόνι και το μαχαίρι. Το δυστύχημα είναι ότι με την εκστρατεία δημοσίων σχέσεων που γίνεται, πολύ γρήγορα θα πειστεί ο κόσμος ότι αυτοί εκπροσωπούν τους πάντες κι όσοι είναι απέξω είναι οι "περίεργοι" και οι "αλλόκοτοι". Κρίμα που και σ' αυτή την περίπτωση υπερίσχυσε η γκλαμουριά και όχι η ουσία."

  (από σχόλιο που δημοσιεύτηκε περίπου στις 15/10/2011 στη σχετική σελίδα "Ζούγκλα" ( http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122 ) κάποιου ανθρώπου που προφανώς γνωρίζει πράγματα και υπογράφει σα "Σχολιαστής")

  Θωμάς Γαζής
  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Τετ Ιαν 11, 2012 11:15 am, 6 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Ποιοι θα "μοιραστούν" την πίτα των κερδοσκοπικών συνεδρίων του "Πάμε Αστρολογία";

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Παρ Οκτ 21, 2011 10:58 am

  Και ένα ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ σχετικό με αυτό το (κερδοσκοπικού χαρακτήρα από ότι φαίνεται) συνέδριο "Πάμε Αστρολογία":

  Σε κάθε δημοσίευση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για το αστρολογικό συνέδριο "Πάμε Αστρολογία"
  οι άνθρωποι που διοικούν αυτό το σύλλογο γράφουν (στην αρχή κιόλας της κάθε δημοσίευσης) το κόστος που πρέπει να πληρώσουν οι ακροατές και το σχετικό τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσουν προκαταβολικά τα χρήματα.
  Για όσους/όσες θα πληρώσουν όταν θα πάνε στο συνέδριο το κόστος είναι (για τις 2 μέρες) 100 Ευρώ! Ένα ποσό που προσωπικά - έχοντας διοργανώσει συνέδρια - το βρίσκω υπερβολικό!

  Στα Astromykonos 2000 και 2001 είχα βάλει κόστος εισόδου 30 Ευρώ (σε σημερινά λεφτά) - για να παρακολουθήσει το κοινό διαλέξεις ΚΟΛΟΣΣΩΝ σαν το Robert Hand, το Noel Tyl κ.λ.π.! Και οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία" έχουν βάλει εισιτήριο εισόδου 100 Ευρώ για να παρακολουθήσει ο κόσμος ΠΟΙΟΥΣ; Τα μέλη της "ομάδας" τους κυρίως; Αφού είχαν χορηγό και με την τεράστια κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και που ο κόσμος δεν έχει λεφτά, θα μπορούσαν να είχαν βάλει ένα χαμηλό, συμβολικό εισιτήριο 10 - 15 Ευρώ - ώστε να καλύψουν απλά τα έξοδα της αίθουσας.

  Γεννιέται λοιπόν ένα άλλο ερώτημα: από τη στιγμή που θα αναγγείλει η Άση Μπήλιου το συγκεκριμένο συνέδριο από την εκπομπή της στην τηλεόραση θα πάει αρκετός κόσμος σε αυτό το συνέδριο. Υποθετικά ας πούμε ότι θα πάνε 300 άνθρωποι. 300 άνθρωποι επί 100 Ευρώ ο ένας μας κάνει 30.000 Ευρώ! Για το κόστος της αίθουσας θα πάνε 500 - 1000 άντε 3000 Ευρώ (υπερβολικό ποσό, αλλά για να καλύψουμε κάθε εκδοχή). Τα υπόλοιπα 27.000 Ευρώ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;;; ΠΟΙΟΙ θα τα μοιραστούν αυτά τα λεφτά; Θα πάνε στο ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ του πριβέ κλάμπ "Πάμε Αστρολογία" και θα διατεθούν υπέρ του ιερού σκοπού ενίσχυσης της Ελληνικής Αστρολογίας;

  Προφανώς όχι γιατί ο "Πάμε Αστρολογία" δεν έχει καθορίσει καν κάποιο "Ταμείο" ούτε έχει ψηφίσει κάποιον "ταμία". Θα πάνε μήπως στους χορηγούς; Σε αυτήν την περίπτωση το "Πάμε Αστρολογία" θα λειτουργούσε σαν κερδοσκοπική εταιρεία. Θα πάνε μήπως σε όλα τα μέλη αυτού του συλλόγου; Τότε όλοι οι κάτωθι θα πρέπει να διεκδικήσουν ισότιμα το μερίδιο τους (και πάλι όμως ο σύλλογος "Πάμε Αστρολογία" θα λειτουργούσε σαν κερδοσκοπική εταιρεία).


  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  (από δημοσίευση του "Πάμε Αστρολογία":

  To Συνέδριο αυτό - που θα προλογίσουν η Άση Μπίλιου, ο Γιώργος Πανόπουλος και ο
  Κώστας Λεφάκης - οργανώνουν τα ιδρυτικά μέλη του "Πάμε
  Αστρολογία"Αλεξοπούλου Τ, Άρχος Χ, Βασιλάκος Γ, Βατικιώτη Ε, Βελούδου
  Λαΐου Α, Βλαχοπούλου Κ, Γαλανού Μ, Διαμάντη
  Μ, Ελευθεριάδης Π, Ζαχαριάδου Ε, Ζαχαριάδου Τ, Ιωαννίδου Α, Κάτσικα Λ,
  Κλάδη Ν, Κονδύλης Κ, Κόντη Β, Κολιοπάνου Ρ, Κορωνάκης Δ, Κουρή Σ,
  Κωτούλα Θ, Ματσώτας Θ, Μπαρδόπουλος Γ, Μπήλιου Ά, Παΐζης Χ, Πανόπουλος
  Γ, Παντελίδης Μ, Παπασταύρου Λ, Παπασταύρου Β, Πάτζαλη Μ, Περρή Δ,
  Πέτσιος Ά, Πριγγοπούλου Σ, Ριζόπουλος Γ, Ροδίτου Α, Ρούσσης Χ, Σαλωνίκη
  Κ, Σαραντίδη Ε, Σιμαντώφ Ιωσήφ, Σχοινιωτάκη Β, Σωτηράκη Σ, Τζιτζίνιας Γ,
  Τσεκλίδου Α, Τσαβδαρή Ε, Χριστοδουλή Ο ).  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Κυρ Ιαν 08, 2012 12:09 pm, 3 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τετ Οκτ 26, 2011 3:32 pm

  Τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του Α' Αστρολογικού Συνεδρίου "Πάμε Αστρολογία" δημοσίευσαν στα πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες που διαθέτουν οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία"). Δείτε τον εδώ.

  Ο προυπολογισμός του συγκεκριμένου αστρολογικού συνεδρίου ξεπερνάει τα 20.000 Ευρώ! Προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

  1) Γιατί οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία" επέλεξαν να κάνουν ένα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αστρολογικό συνέδριο, σε καιρούς που η Ελλάδα μαστίζεται από μία πρωτοφανή οικονομική κρίση; Θα μπορούσαν να είχαν βρει μόνοι τους μία πολύ πιο οικονομική αίθουσα και (με λίγη εθελοντική εργασία από την πλευρά τους) να έκαναν αυτό το συνέδριο με το 1/10 του συγκεκριμένου προυπολογισμού!

  2) Γιατί αφού διαθέτουν χορηγούς δεν κάλυψαν οι χορηγοί το κόστος του συγκεκριμένου συνεδρίου; Το ότι υπάρχουν χορηγοί σε αυτό το συνέδριο (ανάμεσα τους τηλεφωνικές αστρολογικές υπηρεσίες "90 11" και γνωστή αλυσίδα κοσμηματοπωλείων) δηλώνεται ξεκάθαρα σε ειδική σελίδα που θα μοιράζεται στο κοινό - σελίδα η οποία έχει "κοστολογηθεί" και συμπεριληφθεί στον προυπολογισμό! (Δείτε "Περιεχόμενα Φακέλου Α4 4. Σελίδα Χορηγών").

  3) Οι παριστάμενοι "ακροατές" θα πληρώσουν συνολικά σε αυτό το συνέδριο 9.000 Ευρώ για λίγο καφέ και για κάποια "τρίγωνα τοστάκια" κ.λ.π. (ελαφρύ μπουφέ). Όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά με την εστίαση γνωρίζουν ότι το "επί της χοντρικής" κόστος του καφέ, των τόστ κ.λ.π. αποτελεί μικρό μόνο μέρος των 9.000 Ευρώ. Κάποιοι θα κερδίσουν αρκετά χρήματα από αυτό το μπουφέ. Ανατωτιέμαι λοιπόν, οι άνθρωποι που είναι στον πυρήνα του "Πάμε Αστρολογία", οι Δημήτρης Κορωνάκης κ.λ.π. έκαναν καν διαπραγματεύσεις πάνω στο κόστος αυτού του μπουφέ; Γιατί το συνέδριο αυτό υποτίθεται ότι το διοργανώνουν για να ευεργετήσουν την "Ελληνική Αστρολογία", όχι τις τσέπες των "προμηθευτών"!

  3) Αρκετά από τα κόστη του συνεδρίου είναι κυριολεκτικά απαράδεκτα, όπως π.χ τα "μπανεράκια" των 300 Ευρώ! Λίγο να είχε ασχοληθεί η πολυπληθής "ομάδα" που συνθέτει το σύλλογο "Πάμε Αστρολογία" θα έφτιαχναν αυτά τα μπανεράκια στον υπολογιστή τους και στο φωτοτυπικό της γειτονιάς τους με 30 - 50 το πολύ Ευρώ! Από ότι φαίνεται όμως δεν ασχολήθηκαν αλλά έδωσαν "εργολαβικά" αυτό το συνέδριο σε κάποια εταιρεία.

  4) Η χωρητικότητα του αμφιθεάτρου του "Δαίς" είναι 414 άτομα. Με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ καμπάνια που έχουν κάνει οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία" είναι πιθανό να γεμίσει η αίθουσα με κόσμο. Οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία" θα εισπράξουν τότε γύρω στις 40.000 Ευρώ. Δεδομένου ότι ο προυπολογισμός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι γύρω στα 20.000 Ευρώ τα υπόλοιπα περίπου 20.000 Ευρώ ποιανών την τσέπη θα πάνε σε αυτή την περίπτωση; Είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος αυτό γιατί οι άνθρωποι του "Πάμε Αστρολογία" διακηρύττουν συνεχώς ότι ίδρυσαν το "Πάμε Αστρολογία" για να εξυψώσουν την Ελληνική Αστρολογία.

  Θωμάς Γαζής


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Δεκ 10, 2011 6:35 pm, 3 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Δευ Οκτ 31, 2011 6:13 pm

  346734837


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Δεκ 10, 2011 6:12 pm, 6 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Ο αστρολογικός σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Δευ Οκτ 31, 2011 9:13 pm

  Η απάντηση μου σε ένα μέλος της "ομάδας" Κορωνάκη που σε σχετική
  ιστοσελίδα του "zougla" με κατηγορεί ότι αυτοί οι άνθρωποι "ταλαιπωρούνται" από μένα:
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Αγαπητέ/ή κύριε/α

  1) Είναι άνιση η σχέση μας όταν σας μιλώ επώνυμα και σεις κρύβεστε πίσω από το ψευδώνυμο σας.

  2) "Ταλαιπωρώ" την "ομάδα" Κορωνάκη; Πώς την ταλαιπωρώ; Οι άνθρωποι αυτοί
  έχουν γεμίσει τις σχετικές ιστοσελίδες zougla με σχόλια του τύπου "Γελάμε με το Γαζή, γιατί
  είναι "γραφικός" και βρίσκεται μόνιμα σε "παραλήρημα". Από πότε το "γέλιο" θεωρείται ταλαιπωρία;
  Επιπλέον πώς τους "ταλαιπωρώ" από τη στιγμή που στα δεκάδες ιστολόγια, ιστότοπους και
  Facebook σελίδες που ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα μπλοκάρουν φασιστικά κάθε (πάντοτε κόσμιο
  και ευπρεπές) σχόλιο μου; Αντίθετα οι ίδιοι μπαίνουν μαζικά και ανώνυμα στις σελίδες της
  "ζούγκλας" (και αλλού) και με βρίζουν, με συκοφαντούν και επιχειρούν να με απαξιώσουν;

  3) "Ταλαιπωρώ" εγώ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ άνθρωπος την πολυμελή παρέα - κλίκα Κορωνάκη, μία κλίκα
  που επιχειρεί συνέχεια τα τελευταία χρόνια να "ποδοπατήσει" εμένα και τη σύζυγο μου,
  που έχει γεμίσει το διαδίκτυο με ΧΙΛΙΑΔΕΣ (κυριολεκτικά) υβριστικές και συκοφαντικές
  δημοσιεύσεις εναντίον μου, που δια ζώσης διαδίδει τα χειρότερα για μένα, διαστρεβλώνοντας την
  εικόνα μου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο;

  4) Αν "ταλαιπωρώ" τόσο πολύ την παρέα - κλίκα Κορωνάκη ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ!
  Βλέπετε να μου έχουν κάνει τόσα χρόνια; Αποφεύγουν τα δικαστήρια ως ο διάβολος το λιβάνι!
  Προσωπικά όμως ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΗΝΥΣΕΙ! Στο δικαστήριο που θα γίνει σύντομα προφανώς θα βρουν
  το δίκιο τους για την "ταλαιπωρία" που έχουν υποστεί από μένα.

  5) Έντεχνα προσπαθείτε να με εξουδετερώσετε και να με στιγματίσετε και σεις σαν άνθρωπο
  "που τσακώνεται με όλους" (στο σημείο του σχολίου σας που γράφετε: "έχετε εξαπολύσει
  άπειρα βέλη κινδυνολογίας που απευθύνονται σε μεγάλο τμήμα της αστρολογικής κοινότητας"!
  Είναι ΨΕΥΔΕΣ αυτό! Όλα τα σχόλια μου εδώ φαίνεται ότι αφορούν στην παρέα - κλίκα Ριζόπουλου
  Κορωνάκη που - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ - επιχειρεί διαρκώς να "ποδοπατήσει"
  εμένα και τη σύζυγο μου ενώ έχει διαπράξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!

  6) Διαβάστε εδώ πόσο πολύ έχω "ταλαιπωρήσει" την παρέα - κλίκα Κορωνάκη (που έχει
  απειλήσει ακόμη και τη ζωή μου): http://greek-astrology.forumgreek.com/t36-topic

  Θωμάς Γαζής

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:33 pm