ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Αυγ 19, 2012 11:59 am

  [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]

  Μία φωτογραφία "από το μέλλον" για μας τους Έλληνες. Τούρκοι αστρολόγοι δίνουν εξετάσεις (σοβαρές και όχι "μαιμού", της αμερικάνικης ομοσπονδίας NCGR) για να ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ότι έχουν γνώσεις σαν αστρολόγοι και ότι μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα διαθέτοντας την απαραίτητη κατάρτιση - και όχι κοροιδεύοντας απλά τον κόσμο.

  Εδώ, στην (εξελιγμένη υποτίθεται σε σχέση με την Τουρκία) Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: ΔΕΝ υπάρχουν εξετάσεις πιστοποίησης αστρολόγων (τυχαίο?), με αποτέλεσμα χιλιάδες επιτήδειοι να υποκρίνονται ότι είναι αστρολόγοι και να κερδίζουν υπέρογκα ποσά και κοινωνικές διακρίσεις απλά ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ/ΕΣ ότι είναι αστρολόγοι! Οι περισσότεροι από τους ωσάνω Τούρκους πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και φέρουν επίσημα και με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ τον τίτλο του Αστρολόγου. Αντίθετα, οι κυρίες που εμφανίζονται στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. υποκρινόμενες τις σπουδαίες αστρολόγες να είσαστε βέβαιοι/ες ότι θα "έμεναν" σε τέτοιου τύπου εξετάσεις (αφού δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδεία που απαιτείται). Το 99 τοις εκατό των αυτο-αποκαλούμενων αστρολόγων στην Ελλάδα ΔΕΝ θα περνούσαν μία τέτοια εξέταση και ΔΕΝ θα έπαιρναν - αν δεν έστρωναν κάτω τον ποπούλι τους επί μήνες για να μελετήσουν - Πιστοποίηση σαν Αστρολόγοι (γιατί στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)! Τυχαίο λοιπόν που δεν γίνονται (ούτε θα γίνουν στα αμέσως επόμενα χρόνια, αφού κάτι τέτοιο δεν συμφέρει το τεράστιο κύκλωμα επιτήδειων που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα) εξετάσεις αστρολογικής πιστοποίησης στη χώρα μας; Οι εδώ "αστρολόγοι" τις αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι!

  Να σημειωθεί ότι εξετάσεις Πιστοποίησης Αστρολόγων γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στην Τουρκία. Η Τούρκικη αστολογία βρίσκεται σχετικά πίσω σε σχέση με το δυτικό κόσμο αλλά ανθίζει διαρκώς και ακόμη και σε αυτή της τη φάση ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ από την Ελληνική αστρολογία!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 3:54 pm