ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Τι συνέβη στην αμαρτωλή Επταμελή αστρολογική επιτροπή ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. το 2009

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Τι συνέβη στην αμαρτωλή Επταμελή αστρολογική επιτροπή ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. το 2009

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Ιαν 15, 2017 7:24 pm

  Τι συνέβη στην αμαρτωλή Επταμελή αστρολογική επιτροπή ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. το 2009


  Στις 15 Μαίου του 2009 έγινε μία ιστορική συνάντηση 32 Ελλήνων αστρολόγων στο σπίτι της αστρολόγου Βάσιας Κόντη με σκοπό να ερευνήσουν αυτοί/ές το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πανελλήνιου αστρολογικού φορέα.

  Σε αυτή τη συνάντηση οι 32 αστρολόγοι ψήφισαν - με μυστική ψήφο - μια Επταμελή επιτροπή που θα αναλάμβανε στο όνομα όλων να προλειάνει το έδαφος ώστε να ιδρυθεί άμεσα ένας Πανελλήνιος Αστρολογικός σύλλογος (φορέας)!

  Με εθελοντική της εργασία η Μάρω Ιωαννίδου (σύζυγος του εκλεγμένου μέλους της Επταμελούς αυτής επιτροπής Θωμά Γαζή) δημιούργησε το φόρουμ στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή  (greek-astrology.forumgreek) το οποίο παρέδωσε άμεσα στη διάθεση της Επταμελούς επιτροπής - όλοι/ες είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό (και αν ψάξετε τη συγκεκριμένη "Δημόσια Συζήτηση" θα βρείτε αυτούσιες όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις που έκαναν εκείνο τον καιρό αρκετοί Έλληνες αστρολόγοι)!

  Στην παρούσα  δημοσίευση μπορείτε να δείτε - κάτω από αυτό το κείμενο - το μετέπειτα ιστολόγιο που δημιούργησαν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, αφού καταδίκασαν ομόφωνα πρώτα τον Θωμά Γαζή και τον αντικατέστησαν με την πρώτη επιλαχούσα Μπέλα Κυδωνάκη.

  Από ότι αποδείχτηκε όμως εκ των υστέρων, το μόνο έργο που ολοκλήρωσαν τα υπόλοιπα 6 μέλη αυτής της επιτροπής ήταν να καταδικάσουν και να αποπέμψουν το νόμιμα εκλεγμένο μέλος της Θωμά Γαζή, με τη δικαιολογία ότι δεν εργαζόταν και ότι έβαζε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από εκείνα της επιτροπής.

  Και αφού λοιπόν η επιτροπή απέπεμψε με όσο μεγαλύτερο ψόγο μπορούσε τον Θωμά Γαζή (αντικαθιστώντας με την πρώτη επιλαχούσα Μπέλα Κυδωνάκη), στη συνέχεια η επιτροπή αυτή διαλύθηκε σιωπηλά χωρίς να ολοκληρώσει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ από εκείνα για τα οποία την ψήφισαν οι 32 αστρολόγοι!!!

  Η παρακάτω εικόνα-γίγας είναι ένα "στιγμιότυπο" του ιστολογίου που δημιούργησε αυτή η -άνευ Γαζή - ανανεωμένη Επταμελής επιτροπή. Το στιγμιότυπο αυτό λήφθηκε την 13η Ιανουαρίου 2017 (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ημερομηνία το συγκεκριμένο ιστολόγιο ήταν κανονικά αναρτημένο στο διαδίκτυο). Αν προσέξει κάποιος θα δει ότι το 2017 αυτό το ιστολόγιο έχει την ίδια ακριβώς μορφή και ύλη που είχε την περίοδο που δημιουργήθηκε, στις 16 με 19 Ιουνίου του 2009 (εκτός βέβαια από "Χρόνια Πολλά" που βάλανε για το καινούργιο έτος 2010)!!! Από το 2009 δηλαδή μέχρι και σήμερα ουδεμία απολύτως προσθήκη ή αλλαγή δεν έχουν κάνει τα - άνευ Γαζή - μέλη της ανανεωμένης Επταμελούς επιτροπής στο επίσημο ιστολόγιο τους! Όπως επίσης και καμία απολύτως εργασία δεν έφερε σε πέρας η συγκεκριμένη επιτροπή - αν και γι' αυτό ακριβώς είχε ψηφιστεί από τους 32 αστρολόγους, τις φωτογραφίες των οποίων μπορείτε να δείτε στη δημοσίευση που έπεται της συγκεκριμένης!

  Εξερευνήστε λοιπόν μόνοι σας αυτό το επίσημο ιστολόγιο της ανανεωμένης Επταμελούς επιτροπής. Το καταστατικό που θα δείτε σε αυτό είναι η ελληνική μετάφραση του καταστατικού της Ιταλικής αστρολογικής ομοσπονδίας CIDA. Τη μετάφραση αυτή την έκανε ολόκληρη ο Θωμάς Γαζής, όπως και τη μετάφραση στα Ελληνικά της επαινετικής για τις κυρίες Ζαχαριάδου και Κόντη επιστολής που τους έστειλε το διάσημο ζεύγος των αμερικάνων αστρολόγων Alphee και Carol Lavoie. Το "Μικρό Ιστορικό" το έγραψε επίσης ο Θωμάς Γαζής. Η ειρωνία είναι ότι ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε και αποπέμφθηκε από την Επταμελή επιτροπή επειδή "δεν εργαζόταν και κοίταζε μόνο το προσωπικό του συμφέρον" και στο επίσημο ιστολόγιο της - άνευ Γαζή - ανανεωμένης Επταμελούς επιτροπής σχεδόν ολόκληρη η γραπτή εργασία που βλέπετε είναι του Θωμά Γαζή...
  (Αν δεν φαίνεται η εικόνα τότε κλικάρετε τον εξής σύνδεσμο: https://i.imgur.com/4t6rH8v.jpg )


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Δευ Ιαν 16, 2017 5:11 pm, 22 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Τι συνέβη στην αμαρτωλή Επταμελή αστρολογική επιτροπή ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. το 2009

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Ιαν 15, 2017 7:40 pm

  Σε αυτή τη δημοσίευση βλέπετε το δεύτερο μέρος του επίσημου ιστολογίου που ίδρυσε η ανανεωμένη Επταμελής επιτροπή! Εδώ υπάρχουν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τη συγκέντρωση της 15ης Μαίου 2009 και τους αστρολόγους που παρευρέθηκαν σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι αστρολόγοι ψήφισαν την Επταμελή επιτροπή για να προλειάνει το έδαφος για την ίδρυση Πανελλήνιου Αστρολογικού φορέα - που δεν έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα το 2017!  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Κυρ Ιαν 15, 2017 11:11 pm, 1 φορά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Τι συνέβη στην αμαρτωλή Επταμελή αστρολογική επιτροπή ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. το 2009

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Ιαν 15, 2017 7:48 pm

  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την επαινετική για τις κυρίες Εβίτα Ζαχαριάδου και Βάσια Κόντη επιστολή που τους έστειλε με την αφορμή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για την ίδρυση Πανελλήνιου Αστρολογικού Φορέα το διάσημο ζεύγος των αμερικάνων αστρολόγων Alphee και Carol Lavoie. 'Αραγε θα έλεγε τα ίδια αυτό το ζευγάρι αν γνώριζε ότι η επιτροπή αυτή 1) καταδίκασε άδικα ένα εκλεγμένο μέλος της  2) δεν ολοκλήρωσε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ έργο και 3) παύτηκε "στα μουλωχτά";   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 16, 2018 6:04 am