ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Πόσο μαλάκας είσαι! (υβριστική δημοσίευση των "Αστροσυμμοριτών" - Κορωνάκη κατά του Θωμά Γαζή)

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Πόσο μαλάκας είσαι! (υβριστική δημοσίευση των "Αστροσυμμοριτών" - Κορωνάκη κατά του Θωμά Γαζή)

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τετ Ιαν 18, 2017 12:00 am

  Πόσο μαλάκας είσαι! (υβριστική δημοσίευση των "Αστροσυμμοριτών" κατά του Θωμά Γαζή)

  Αυτή είναι μια υβριστική δημοσίευση των "Αστρο-συμμοριτών" (δηλαδή του Θανάση Ματσώτα, της Κατερίνα Σαλωνίκη ΚΑΙ του κρυφού/φανερού τους συνεργάτη Δημήτρη Κορωνάκη) κατά του Θωμά Γαζή.

  Για να μη υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το σε ποιον απευθύνεται αυτή η δημοσίευση δείτε την "ετικέτα" της στο τέλος της δημοσίευσης που αναγράφει "Αστραπόθωμας ο Γαζωμένος" (ψευτο-καμουφλαρισμένα "Θωμάς Γαζής").

  Και για να δείτε το πόσο στενή και αγαστή είναι η συνεργασία των Θανάση Ματσώτα, Κατερίνας Σαλωνίκη και Δημήτρη Κορωνάκη πηγαίνετε στην παρακάτω, δεύτερη κατά σειρά δημοσίευση. Εκεί θα δείτε ένα στιγμιότυπο από το ιστολόγιο του Δημήτρη Κορωνάκη "Ουρανίτσα η Οφιούχος". Στο στιγμιότυπο αυτό υπάρχει μια δημοσίευση με την ίδια ακριβώς θεματική που βλέπετε εδώ (που είναι παρμένη από το ιστολόγιο "Αστρο-συμμορίτες"). Και οι δυο δημοσιεύσεις έγιναν την ίδια ακριβώς ημέρα (27 Μαίου 2009) και αφορούν το ίδιο πρόσωπο, τον Θωμά Γαζή. Απλά, ο κύριος Δημήτριος Κορωνάκης κινείται πιο μεθοδευμένα και δεν γράφει ούτε στην ίδια του τη δημοσίευση ούτε στην "ετικέτα" της καμία άμεση αναφορά στο πρόσωπο του Θωμά Γαζή, έτσι ώστε να αποφύγει τυχόν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη (έχει πάντως σημασία η "ετικέτα" που επιλέγει να βάλει: "Αστρολογία και χιούμορ"!!!).

  Σχετικά με τα σχόλια αυτής της δημοσίευσης:
  - Το πιθανότερο είναι ότι τα έχουν γράψει όλα οι ίδιοι/ες, με διαφορετικά ψευδώνυμα.
  - "Αστρο-συμμορίτες" είναι ο Θανάσης Ματσώτας και η Κατερίνα Σαλωνίκη
  - Η "Fanny Banny" είναι η Ματίνα Πάτζαλη, στενά διασυνδεόμενη με τους "Αστροσυμμορίτες"
  - Η "Ουρανίτσα η Οφιούχος" είναι ο Δημήτρης Κορωνάκης
  - Η "Βανέσσα η Σκορπίνα" (υποτιθέμενη κλινική ψυχολόγος που σπουδάζει στη Γαλλία) είναι γνωστός στον αστρολογικό χώρο (πολύ γνωστός των Ματσώτα - Σαλωνίκης) "σεβάσμιος" κύριος, Αιγόκερως στο ζώδιο.


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Τετ Ιαν 18, 2017 6:43 pm, 2 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Πόσο μαλάκας είσαι! (υβριστική δημοσίευση των "Αστροσυμμοριτών" - Κορωνάκη κατά του Θωμά Γαζή)

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τετ Ιαν 18, 2017 6:02 pm

  Πόσο μαλάκας είσαι! μέρος Β΄(υβριστική δημοσίευση του "Ουρανίτσα η Οφιούχος" κατά του Θωμά Γαζή)

  Αυτή είναι μια υβριστική κατά του Θωμά Γαζή δημοσίευση που έβαλε ο κύριος Δημήτρης Κορωνάκης στο ιστολόγιο του "Ουρανίτσα η Οφιούχος"..

  Για να μη υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το σε ποιον απευθύνεται αυτή η δημοσίευση θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε την παραπάνω αντίστοιχη δημοσίευση που είχε μπει στο ιστολόγιο "Αστρο-συμμορίτες". Γιατί μόνο μέσα από τον συνδυασμό των δύο σχετικών δημοσιεύσεων τεκμαίρεται ότι η συγκεκριμένη υβριστική δημοσίευση του κυρίου Δημήτρη Κορωνάκη απευθύνεται στο Θωμά Γαζή!

  Γενικά, συνδυάζοντας τις δύο αυτές δημοσιεύσεις θα συνειδητοποιήσετε το πόσο στενή και αγαστή είναι η συνεργασία των Θανάση Ματσώτα, Κατερίνας Σαλωνίκη και του Δημήτρη Κορωνάκη!

  Εδώ λοιπόν βλέπετε παρακάτω ένα στιγμιότυπο από το ιστολόγιο του Δημήτρη Κορωνάκη "Ουρανίτσα η Οφιούχος". Στο στιγμιότυπο αυτό υπάρχει μια δημοσίευση με την ίδια ακριβώς θεματική με αυτή του ιστολογίου "Αστρο-συμμορίτες"!

  Και οι δυο δημοσιεύσεις (τόσο αυτή στο ιστολόγιο "Αστρο-συμμορίτες" όσο και αυτή στο ιστολόγιο "Ουρανίτσα η Οφιούχος") έγιναν την ίδια ακριβώς ημέρα (27 Μαίου 2009) και αφορούν το ίδιο πρόσωπο, τον Θωμά Γαζή. Απλά, ο κύριος Δημήτριος Κορωνάκης κινείται πιο μεθοδευμένα και δεν γράφει βέβαια ούτε στην ίδια του τη δημοσίευση ούτε στην "ετικέτα" της καμία άμεση αναφορά στο Θωμά Γαζή, έτσι ώστε να αποφύγει τυχόν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη (έχει σημασία πάντως η "ετικέτα" που επιλέγει να βάλει: "Αστρολογία και χιούμορ"!!!).

  Σχετικά με το σχόλιο κάτω από αυτή τη δημοσίευση:
  - Η "Fanny Banny" είναι η Ματίνα Πάτζαλη, στενά διασυνδεόμενη με τον Δημήτρη Κορωνάκη και τους "Αστροσυμμορίτες"
  - Η "Ουρανίτσα η Οφιούχος" είναι ο Δημήτρης Κορωνάκης.   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 3:51 pm