ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Θωμάς Γαζής: όταν η βλακεία γίνεται επιστήμη! (δημοσίευση Δημήτρη Κορωνάκη)

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Θωμάς Γαζής: όταν η βλακεία γίνεται επιστήμη! (δημοσίευση Δημήτρη Κορωνάκη)

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τετ Ιαν 18, 2017 8:22 pm

  Θωμάς Γαζής: όταν η βλακεία γίνεται επιστήμη! (δημοσίευση Δημήτρη Κορωνάκη)

  Ο κύριος Δημήτριος Κορωνάκης φιλοξενεί πρόθυμα στο ιστολόγιο του το ειρωνικό / δυσφημιστικό κατά του Θωμά Γαζή κείμενο που βλέπετε παρακάτω (το οποίο δεν υπογράφεται επώνυμα - κατά πάγια τακτική αυτών των ανθρώπων - επομένως ο συγγραφέας του θα μπορούσε να είναι και κάποιο μέλος της "ομάδας" Θανάση Ματσώτα, Κατερίνας Σαλωνίκη και Δημήτρη Κορωνάκη).

  Στα σχόλια που θα δείτε κάτω από τη δημοσίευση πρωταγωνιστής είναι το πρόσωπο που γράφει με το ψευδώνυμο "Βανέσσα η Σκορπίνα" (ή και σκέτο "Vanessa" ή και "Vanessa111"). Η "Βανέσσα η Σκορπίνα"  πρωτοεμφανίστηκε στα ιστολόγια των Δημήτρη Κορωνάκη ("Ουρανίτσα η Οφιούχος") και Ματσώτα-Σαλωνίκης ("Οι Αστρο-συμμορίτες"). Υποτίθεται ότι είναι κλινική ψυχολόγος που σπουδάζει/εξειδικεύεται στη Γαλλία! Η ιδιότητα της αυτή λοιπόν δίνει ιδιαίτερο βάρος στα γραφόμενα της, αφού όταν βγαίνει δημόσια μια κλινική ψυχολόγος και καταμαρτυρεί (με τις  αιχμηρές δημοσιεύσεις που βλέπετε στα σχόλια) την ψυχοπαθολογία ενός ανθρώπου (τον οποίο όμως δεν έχει συναντήσει ποτέ σε προσωπικό επίπεδο - όπως παραδέχεται εδώ η ίδια η "Βανέσσα η Σκορπίνα") τότε το πράγμα γίνεται πολύ σοβαρό και ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί από μια τέτοια διάγνωση! Διάγνωση που κατά σύμπτωση ενισχύει τις πάγιες δημόσιες απόψεις των Θανάση Ματσώτα, Κατερίνας Σαλωνίκη και σία ότι "ο Θωμάς Γαζής έχει σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα και γι' αυτό είναι μεγαλομανής, βρίζει συνέχεια όποιον βρει μπροστά του και τσακώνεται με όλους τους αστρολόγους!"

  Τα ίδια εξάλλου υποστήριξαν για τον Θωμά Γαζή οι Ματσώτας, Σαλωνίκη και η Εβίτα Ζαχαριάδου (φίλη του Δημήτρη Κορωνάκη και μάρτυρας υπεράσπισης) στη δίκη που έγινε στις 18 Μαρτίου 2016, στην οποία οι Ματσώτας και Σαλωνίκη καταδικάστηκαν σε 6 μήνες φυλάκιση για εξύβριση και δυσφήμιση του Θωμά Γαζή.

  (αν έχετε όρεξη κλικάρετε τον επόμενο σύνδεσμο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122 και δείτε το πόσο εμμονικά η κλινική ψυχολόγος "Vanessa" βάζει και ξαναβάζει στη σχετική σελίδα της "Zougla" την καταδικαστική για τον Θωμά Γαζή  "γνωμάτευση" της).

  Τα αποκαλυπτήρια του ποιος κρύβεται τελικά πίσω από το ψευδώνυμο "Βανέσσα η Σκορπίνα" έγιναν το 2013, όταν κάποιοι άνθρωποι που κινούνταν πριν στον κύκλο των "Αστρο-συμμοριτών" αποκάλυψαν σε άλλα μέλη της Ελληνικής αστρολογικής κοινότητας ότι η "Βανέσσα η Σκορπίνα" είναι στην πραγματικότητα γνωστός στον αστρολογικό χώρο "σεβάσμιος" ΚΥΡΙΟΣ, Αιγόκερως στο ζώδιο (και πολύ γνωστός των Ματσώτα - Σαλωνίκης).

  Για τα σχόλια που θα βρείτε στην παρακάτω δημοσίευση:
  - Το πιθανότερο είναι ότι τα περισσότερα τα έχουν γράψει οι ίδιοι - ακόμη και το ύφος γραφής και η σύνταξη διαφορετικών υποτίθεται σχολίων αναγνωστών είναι αν προσέξετε τα ίδια (εξαίρεση αποτελεί το σχόλιο του εχθρικά διακείμενου απέναντι στο Θωμά Γαζή "Ανώνυμου" - Άκη Αντωνίου και βέβαια το τελευταίο-τελευταίο εύστοχο σχόλιο που φαίνεται να εχει γίνει από τρίτο πρόσωπο).
  - Οι "Αστρο-συμμορίτες" είναι οι Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη, στενοί φίλοι του Δημήτρη Κορωνάκη.  
   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:45 pm