ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Ημερολόγιο της πορείας μας προς την Ένωση

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Ημερολόγιο της πορείας μας προς την Ένωση

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τρι Ιουν 02, 2009 2:49 pm

  Στις 15 Μαίου 2009 έγινε μία ιστορικής σημασίας (ανοιχτή) συγκέντρωση 32 Ελλήνων Αστρολόγων στην Αθήνα, με σκοπό τη δημιουργία μίας αστρολογικής ένωσης στην Ελλάδα. Από τη συγκέντρωση αυτή φάνηκε ότι υπήρχε σε όλους τους παρευρισκόμενους η επιθυμία να δημιουργηθεί μία τέτοια ένωση. Για το σκοπό αυτό ορίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία μία επαταμελής προσωρινή επιτροπή, που θα αναλάμβανε όλες τις απαραίτητες εκείνες διαδικασίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας.

  Ακούστηκαν πολλές προτάσεις και ιδέες από τους παριστάμενους αστρολόγους, που έχουν καταγραφεί όλες και μελετώνται από την προσωρινή επταμελή επιτροπή.

  Ψηφίστηκαν σα μέλη της προσωρινής επταμελούς επιτροπής οι εξής (αλφαβητικά):

  - Γαζής Θωμάς
  - Γαλανού Μαίρη
  - Ζαχαριάδου Εβίτα
  - Κόντη Βασιλική
  - Παναγιωτόπουλος Γιάννης
  - Ριζόπουλος Γιάννης
  - Σωτηράκη Σμάρω


  Στις 21 Μαίου 2009 έγινε η πρώτη πολύωρη συνεδρίαση της προσωρινής επταμελούς επιτροπής. Άρχισε να διαμορφώνεται το καταστατικό της επικείμενης Ένωσης με βάση τα καταστατικά άλλων ξένων αστρολογικών ομοσπονδιών αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα δεδομένα που ισχύουν στην Ελλάδα. Συζητήθηκε ο κώδικας δεοντολογίας, η ανάγκη πιστοποίησης των Ελλήνων αστρολόγων και το πιθανό λογότυπο της Ένωσης. Καταγράφηκαν προς μελέτη και περάτωση δεκάδες πρακτικά ζητήματα και διαδικασίες. Προτάθηκε η δημιουργία προσωρινού ιστοτόπου που θα συντονίσει καλύτερα τις προσπάθειες της επταμελούς επιτροπής αλλά και όλων των ενδιαφερόμενων γενικά.

  Στις 31 Μαίου 2009 έγινε η δεύτερη πολύωρη συνεδρίαση της προσωρινής επταμελούς επιτροπής. Καταναλώθηκε αρκετός χρόνος στην τελειοποίηση του καταστατικού, μια και αυτό θεωρείται θεμελιώδες από όλα τα μέλη της επιτροπής για την ορθή ανάπτυξη και λειτουργία της επικείμενης ΄Ενωσης. Διερευνήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα δημιουργίας ενός επίσημου μητρώου πιστοποιημένων επαγγελματιών αστρολόγων.

  Συζητήθηκαν επιπρόσθετα διαδιακαστικά ζητήματα, αναζητήθηκε η κατάλληλη ημερομηνία και ο κατάλληλος χώρος για την κρίσιμη επόμενη μεγάλη γενική συγκέντωση όλων των Ελλήνων αστρολόγων που θα αποτελέσει το τελευταίο βήμα πριν από την επίσημη ίδρυση της Ένωσης.

  Αποφασίστηκε οριστικά η δημιουργία προσωρινού ιστοτόπου - "αγοράς" με την προσωρινή ονομασία "Ελληνική 'Ένωση Αστρολογίας".

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Δεκ 13, 2018 9:45 pm