ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τρι Ιουν 02, 2009 3:50 pm

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

  Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του ιστοτόπου και της όλης κίνησης που κάνουμε είναι να ιδρυθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας επίσημος πανελλαδικός φορέας που θα εξυψώσει και θα αναδείξει την Αστρολογία στη χώρα μας και θα θεσπίσει ένα κατάλληλο πλαίσιο επαγγελματικής της άσκησης.

  Στις 15 Μαίου 2009 έγινε μία ιστορικής σημασίας (ανοιχτή) συγκέντρωση 32 Ελλήνων Αστρολόγων στην Αθήνα, με σκοπό τη δημιουργία μίας αστρολογικής ένωσης στην Ελλάδα. Από τη συγκέντρωση αυτή φάνηκε ότι υπήρχε σε όλους τους παρευρισκόμενους η επιθυμία να δημιουργηθεί μία τέτοια ένωση. Για το σκοπό αυτό ορίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία μία επαταμελής προσωρινή επιτροπή, που θα αναλάμβανε όλες τις απαραίτητες εκείνες διαδικασίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας.

  Η "Ελληνική Ένωση Αστρολογίας" είναι ένα προσωρινό όνομα που δώσαμε στην υπό ίδρυση αυτή ένωση (το επίσημο όνομα θα εγκριθεί στην επόμενη ανοιχτή συγκέντρωση αστρολόγων, που θα λάβει χώρα σε μεγάλη αίθουσα ξενοδοχείου). Ο παρόν ιστοτόπος είναι ένας προσωρινός ιστοτόπος, που θα μας διευκολύνει να συντονίσουμε καλύτερα τις ενέργειες μας και να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους αστρολόγους τις ενέργειες που έχουμε κάνει η που σκοπεύουμε να κάνουμε σαν προσωρινή επταμελή επιτροπή!

  Ο παρόν ιστοτόπος είναι ανοιχτός σε ΟΛΟΥΣ τους αστρολόγους της Ελλάδας και σε όλους εκείνους που αγαπούν ειλικρινά την αστρολογία. Μπορείτε να δημοσιεύετε ελεύθερα τις θέσεις σας, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας στη Θεματική Ενότητα "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ".

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Δεκ 13, 2018 10:36 pm