ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Αυγ 28, 2011 11:47 am

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ "ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ": ΚΑΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

  (Μεταγενέστερη σημείωση: Οι Δημήτρης Κορωνάκης, Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη δικάστηκαν τελικά στις 18 Μαρτίου 2016. Δείτε τη σχετική δημοσίευση εδώ)

  Οι ανταγωνισμοί και οι αντιδικίες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι τόσο παλιές όσο και η ιστορία του πολιτισμού μας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια βιώνω μία κατάσταση που παρόμοια της δεν συναντάει εύκολα κανείς, μία κατάσταση που αν κάποιος τη προσεγγίσει βιαστικά μπορεί να την "ετικετάρει" σα μία απλή αντιδικία αλλά που στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό, για ένα ανησυχητικό κοινωνικό φαινόμενο!

  Η κατάσταση αυτή πηγάζει από τον Δημήτρη Κορωνάκη και την παρέα-κλίκα του (δύο από τους οποίους, οι Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη, είναι οι βασικοί διαχειριστές του blog "Οι Συμμορίτες") μία κλίκα που αποκαλώ "συμμορία"- και έχω λόγους γι' αυτό, όπως θα δείτε στη συνέχεια. Επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν τους γνωρίζετε αυτούς τους ανθρώπους, πρόκειται για κάποια "εκλεχτά τέκνα" της σε σήψη και εκφυλισμό ευρισκόμενης νεο-ελληνικής κοινωνίας! Μίας κοινωνίας στην οποία χάρη στο φαινόμενο της κλίκας και του "έχω μπάρμπα στην Κορώνη" επικρατούν και διακρίνονται στις περισσότερες περιπτώσεις οι μέτριοι (και κάτω), οι "συστημένοι", οι δικτυωμένοι, οι επιτήδειοι - βάζοντας στο περιθώριο και ποδοπατώντας μέσα από διαφόρων ειδών ίντριγκες και με συντονισμένη δράση όλης της σχετικής κλίκας τους άξιους και ικανούς!  Οι επιτήδειοι αυτοί άνθρωποι (βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω το Δημήτρη Κορωνάκη αριστερά) που απαρτίζουν την κλίκα του Δημήτρη Κορωνάκη είναι άριστοι στις δημόσιες σχέσεις και στη δικτυακή διασύνδεση και κρύβοντας συχνά το πραγματικό τους πρόσωπο (και ονοματεπώνυμο τους) έχουν καταφέρει να προσεταιριστούν στο διαδίκτυο αλλά και στη ζωή (υποκρινόμενοι την ανέμελη αλλά και "εξυψωμένη" ταυτόχρονα παρέα) πολλούς και αξιόλoγους ανθρώπους, οι οποίοι μέσα στην αθωότητα τους διασυνδέονται μαζί τους, προσφέροντας τους στη συνέχεια - χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά - άλλοθι στις ανήθικες ενέργειες τους.

  Η "παρέα" λοιπόν του Δημήτρη Κορωνάκη (ή "Ουρανίτσα η Οφιούχος" ή "Uranialab") αποτελείται βασικά από κάποιους άντρες (ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π.) και από κάποιες γυναίκες (αρχηγός των οποίων είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ. Συνδέονται επίσης με τη "Συμμορία" το λεγόμενο "Σκουλήκι" (Δώρα Β.), η Ματίνα Πάτζαλη, η Vanessa111 - που τελικά αποδείχτηκε "Βανέσσος" - κ.λ.π.). Τις γυναίκες αυτές ο Κορωνάκης τις γνώρισε μέσα από το δικό μας αστρολογικό forum "Ελληνική Αστρολογία" (ένα μη κερδοσκοπικό forum, αφοσιωμένο στην προώθηση της Αστρολογίας με παιδεία στην Ελλάδα). Ήταν τότε όλοι/όλες μέλη της "Ελληνικής Αστρολογίας". Οι γυναίκες αυτές, μάλιστα, είχαν εμφανιστεί στο forum μας σαν εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους μέλη, υποκρινόμενες ότι δεν γνώριζαν καθόλου η μία την άλλη! Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν όλες γνωστές μεταξύ τους (συμμαθήτριες, γειτόνισες, συγχωριανές - όπως έμαθα εκ των υστέρων)! Και όχι απλά γνωρίζονταν αλλά και λειτουργούσαν σαν "κλίκα"!

  Από ένα σημείο και έπειτα, η κλίκα αυτή γυναικών (που λατρεύει το "σκότος" και όχι το φως) επιχείρησε να ελέγξει απόλυτα το forum μας "Ελληνική Αστρολογία", να το διαμορφώσει όπως η ίδια επιθυμούσε - όχι μέσα από συνεργασία αλλά παραμερίζοντας εμένα και τη γυναίκα μου - που είμαστε οι διαχειριστές! Ήταν τόσο μεθοδικές στη δράση τους που ήρθαν σε επαφή μέσα από προσωπικά μυνήματα με πολλά μέλη μας, συναντήθηκαν (κρυφά) με αρκετούς άντρες - σημαντικά μέλη μας και βέβαια και με τον Δημήτρη Κορωνάκη! Στα καλά καθούμενα λοιπόν - και χωρίς φανερή αιτία - άρχισαν να επιτίθενται όλοι/όλες μαζί κυρίως σε εμένα προσωπικά, κατηγορώντας με ότι κρύβω πράγματα, εκμεταλλεύομαι τον κόσμο, εκπροσωπώ συμφέροντα και άλλα τέτοια!  (η "σκοτεινότατη" Κατερίνα Σαλωνίκη - βασικό στέλεχος της συμμορίας Κορωνάκη)

  Αφού είδαν αυτές οι γυναίκες ότι δεν υποχωρούσαμε στα παράλογα αιτήματα τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το φόρουμ μας. Η "γκαιμπελική" τους όμως μέθοδος είχε αποτέλεσμα! Όλη αυτή η ένταση και η αναστάτωση που έντεχνα δημιούργησαν στο forum, τα υποκριτικά προσωπικά μυνήματα που είχαν στείλει και οι prive συναντήσεις που είχαν κάνει οδήγησαν πολλά μέλη μας στο να αποχωρήσουν επίσης εκείνη την περίοδο! Πέσαμε, όμως, από τα σύννεφα όταν ακούσαμε ότι αποχωρούσε και ο στενός μέχρι τότε συνεργάτης μας Δημήτρης Κορωνάκης, για "λόγους αισθητικής" όπως έλεγε ο ίδιος! Στην πραγματικότητα, ο Κορωνάκης είχε ήδη ενταχθεί (χωρίς φυσικά να μας έχει πει τίποτε) στην κλίκα αυτών των γυναικών! Λίγες ημέρες μετά τον ανακάλυψα, μάλιστα, να είναι πρωταγωνιστικό μέλος στο forum "Είσαι τρέλα" που δημιούργησε αυτή η κλίκα (και το οποίο τους το έκλεισε τελικά ο "onlineguardian" επειδή είχαν περιεχομένο "απαγορευμένο, βίαιο και γεμάτο μίσος " - δείτε το σχετικό σύνδεσμο http://www.onlineguardian.net/results.php?verify=eisaitrela.forumotion.com - μεταγενέστερη σημείωση: το onlineguardian δεν κρατά πλέον αρχείο με το url του πρώτου forum "Είσαι Τρέλα" το οποίο το είχε μπλόκαρε το 2007. Η συμμορία όμως και στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαχειρίστρια "Σκουλήκι" - Δώρα Β. άνοιξε αμέσως μετά ένα καινούργιο φόρουμ - συνέχεια του "Είσαι Τρέλα" - με μεγαλύτερες φιλοδοξίες αυτή τη φορά, αφού προσπάθησαν να κάνουν το συγκεκριμένο φόρουμ ("keeponblogging" - μπείτε σε αυτό πηγαίνοντας πρώτα στο http://skoulikifanclub.blogspot.com/2007/10/blog-post_16.html) σημείο αναφοράς όλων των bloggers (έτσι ώστε να αποκτήσουν οι ίδιοι/ίδιες μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στην κοινή γνώμη). Και ενώ πασχίζουν να περάσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι το "keeponblogging" είναι πολύ ανοιχτό, δημοκρατικό και ελεύθερο, εύκολα καταλαβαίνει κανείς το "κλικαδόρικο" της υπόθεσης γιατί π.χ. στη Θεματική Ενότητα "Αστρολογικά blogs" προβάλουν μονόπλευρα τα ιστολόγια των μελών αυτής της κλίκας - ιστολόγια που προκρίνουν οι ίδιοι σαν κορυφαία στο Ελληνικό διαδίκτυο.

  Να τονίσω κάτι όμως εδώ: με αυτές τις γυναίκες, τον Κορωνάκη - και τον κολλητό του Ματσώτα - δεν είχα ποτέ να "μοιράσω" απολύτως τίποτε - γιατί κάποιοι ακούγοντας αυτή την ιστορία μπορεί να λένε "έλα μωρέ, κάποια "μοιρασιά" ήταν στη μέση". Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καμία αντιδικία, ανταγωνισμός ή διένεξη ανάμεσα σε μένα στο Δημήτρη Κορωνάκη, το Θανάση Ματσώτα και την Κατερίνα Σαλωνίκη αλλά ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ απόπειρα "ποδοπάτησης" εμένα και της γυναίκας μου για λόγους που κρύβονται στις σκοτεινότερες πτυχές των ψυχών αυτών των ανθρώπων (που ζουν πολύ μέσα στο "σκοτάδι"). Το ότι δεν υπήρξε "μοιρασιά" ή διένεξη το αποδεικνύει και η τελευταία δημοσίευση του Κορωνάκη που έγραψε πριν φύγει από το forum μας:

  "Η αποχωρηση μου δεν εχει να κανει τιποτε με τους αγαπητους ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ και ΜΑΡΩ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ που ειχαμε μια καλη συνεργασια, ολο το διαστημα που ειμαι μελος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! Προσπαθησαμε ολοι για μια σωστη αστρολογια, διαφορετικη από τα φρουτα που κυκλοφορουν. Μονο καλες στιγμες μπορω να θυμαμαι και τις αγωνιες μας για το μελλον της ριμαδας της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. "


  (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας αυτή την πρόταση όπως υπάρχει στην τελευταία ανάρτηση του Δημήτρη Κορωνάκη πριν αποχωρήσει αυτός από το φόρουμ μας: http://astro.forumup.com/viewtopic.php?p=39374&highlight=&mforum=astro#39374 . Αν υπάρχουν υποψίες ότι η πρόταση αυτή είναι γραμμένη εκ των υστέρων μπορείτε να το ερευνήσετε το θέμα. Πηγαίνετε απλά στις ειδικές βάσεις δεδομένων που κρατάνε - με ημερολογιακή σειρά - "φωτογραφικές αποτυπώσεις" όλων των δημοσιεύσεων που έχουν γίνει παγκόσμια σε δικτυακά φόρουμ τα τελευταία χρόνια. Εκεί θα βρείτε την αυθεντική δημοσίευση του Κορωνάκη που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με αυτή που θα βρείτε και στον ωσάνω σύνδεσμο.)"


  Γενικά, η "Ελληνική Αστρολογία" δεν είναι κερδοσκοπικό forum. Ο Κορωνάκης και ο κολλητός του Ματσώτας έγραφαν εκεί ελεύθερα ότι ήθελαν - και ήταν ξεχωριστά μέλη, συντονιστές κ.λ.π. Ακόμη και την Αstrocat (Κατερίνα Σαλωνίκη, η αρχηγός της γυναικείας κλίκας) την είχαμε συμπεριλάβει στους "Επίσημους Αστρολόγους" του forum μας (μαζί με τον Κορωνάκη)! Επιπλέον, τους ανθρώπους αυτους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Ίσα-ίσα τους είχαμε καλέσει με τη γυναίκα μου (αγνοώντας το τι αντιπροσώπευαν) δύο φορές στο σπίτι μας για να φάμε! Και σε κείνες τις συναντήσεις πάλι δεν είχε προκύψει το παραμικρό (αν και αυτοί/ές παρασκηνιακά δρούσαν ήδη εναντίον μας)!

  Οι άνθρωποι αυτοί επιχείρησαν στα καλά καθούμενα - όπως νομίζαμε τότε - να γκρεμίσουν ένα ολόκληρο forum που είχαμε χτίσει με με μόχθο και από πάνω να "ποδοπατήσουν" εμένα και τη γυναίκα μου. Αργότερα - που έμαθα τη σκοτεινή θρησκεία τους - κατάλαβα ότι τους ενοχλούσαν σφόδρα κάποια άρθρα χριστιανικού περιεχομένου που έβαζε στο astro.forumup το μέλος μας "Epsylon". Αντίστοιχα όμως εμείς επιτρέπαμε σε ένα στενό φίλο της Κατερίνας Σαλωνίκη και της "συμμορίας" να εκφράζει σατανικές απόψεις - στα πλαίσια της δημοκρατικότητας και του να ακούγονται όλες οι απόψεις - αν και παίρναμε τις αποστάσεις μας από το συγκεκριμένο μέλος και ετοιμαζόμαστε να το σβήσουμε αν ξεπερνούσε κάποια όρια - με τη "συμμορία" να αντιτίθεται σφόδρα στην προοπτική να σβήσουμε το "φίλο" τους.

  Αμέσως μετά από αυτά τα γεγονότα, τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη άρχισαν να διαδίδουν δεξιά και αριστερά το πόσο κακός, εκμεταλλευτής, άσχετος στην αστρολογία κ.λ.π. είμαι! Εκδήλωσαν μία απίστευτη χολή, ανηθικότητα, υποκρισία και προστυχιά απέναντι μου! Στο ένα δε από τα κλικαδόρικα forum τους ("Είσαι τρέλα" - που όπως ήδη ανέφερα τους το έκλεισαν γιατί είχε περιεχόμενο "απογορευμένο, βίαιο και γεμάτο μίσος") έγραψαν 600 ολόκληρες δημοσιεύσεις εναντίον μου (μέχρι την ημερομηνία τουλάχιστον που "κλείδωσαν" τη σχετική ενότητα), βρίζοντας με το χυδαιότερο τρόπο!

  Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, τον οποίο όχι μόνο δεν είχα πειράξει ΠΟΤΕ μου αλλά τον θεωρούσα και αδελφικό μου συνοδοιπόρο στον αγώνα για τη διάδοση της Αστρολογίας με παιδεία στην Ελλάδα! Ο Κορωνάκης άρχισε να με χτυπάει και αυτός από το blog του "Ουρανίτσα η οφιούχος"! Τη μια με κατηγορούσε - αναφέροντας το ονοματεπώνυμο μου - ότι είμαι φασίστας γιατί είχα δήθεν σβήσει δημοσιεύσεις του Γιάννη Μπαρδόπουλου (βγήκε ο ίδιος ο Μπαρδόπουλος και το αναίρεσε αυτό, ζητώντας μου συγγνώμη) και την άλλη ότι είχα διαγράψει φασιστικά το μέλος Matina (δείτε παρακάτω στο "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ" την παράγραφο "Matina" = "ποδοπατώ οποιονδήποτε θεωρώ αδύναμο προκειμένου να ανέβω εγώ" για να δείτε πόσο υποκριτικά και ανήθικα κινήθηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση η "Matina" (Ματίνα Πάτζαλη) και ο Δημήτρης Κορωνάκης).

  Αλλά η βρομιά και η ανηθικότητα αυτής της συμμορίας ανθρώπων δεν σταματάει εδώ! Δεν θα έλεγα ότι είναι συμπτωματικό π.χ. ότι τουλάχιστον τα μισά μέλη αυτής της συμμορίας γράφουν (διαπιστωμένα) σε σατανικό forum! Δεν είναι τυχαίες οι απειλές ακόμη και κατά της ζωής μου που μου απευθύνουν! Δείτε π.χ. αυτή τη δημοσίευση της αρχι-συμμορίτισας και κολλητής του Κορωνάκη "Astrocat" ( ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ ), η οποία γράφει στο πρώτο forum της συμμορίας απευθυνόμενη σε μένα:

  """Γι αυτό σε προειδοποιώ, επειδή είμαι πονόψυχος άνθρωπος στους αδυνάτους, μη συνεχίσεις τον ίδιο σκοπό, διότι δεν έχεις και περιθώρια. ........θα δεις πράγματα που δεν θα τα πιστεύεις. Επειδή ξέρω πως κρυφοκοιτάζεις τυχοδιωκτικά από εδώ, σε ενημερώνω, πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ να περιφέρεσαι άλλο σαν μαιμού που φτύνει τα κουκούτσια στα μάτια των άλλων. Βάλε το καλά στο κεφάλι σου αυτό."""

  Αυτές, όμως, δεν είναι οι πιο στυγνές απειλές κατά της ζωής μου που μου έχει κάνει η παρέα του Κορωνάκη. Πρόσφατα η συμμορία αυτή δημοσίευσε ακόμη πιο απροκάλυπτες και στυγνές απειλές εναντίον μου! Ιδού:

  ""Και να θυμάσαι.... ΔΕΝ έχω μάθει να χάνω! Τώρα παίζεις μαζί μου!! ΕΓΩ θα σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ...! Και μην νομίζεις οτι σε απειλώ (γιατί είσαι και βλάξ)... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!""

  Νταιλίκι, απειλές κατά της ζωής συνανθρώπου τους, βαθιά ανηθικότητα, λασπολογία, προστυχιά, χολή, φθόνος, μεγαλομανία, παραλήρημα! Να το πραγματικό πρόσωπο των μελών της συμμορίας στην οποία ανήκει ο Δημήτρης Κορωνάκης! Έχουν μάλιστα δημιουργήσει ένα blog ("Οι Συμμορίτες") όπου βρίζουν, λασπολογούν και χυδαιολογούν ασύστολα εναντίον μου (πάντοτε ανώνυμα, όμως! Στην πραγματικότητα αυτοί που γράφουν και σχολιάζουν εκεί είναι βασικά τα μέλη της συμμορίας του Κορωνάκη (Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη) χρησιμοποιώντας πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι εναντίον μου πολλής κόσμος). Η υποκρισία τους δε είναι τόση που αλλού (π.χ. στο blog "Ουρανίτσα η Οφιούχος", στο περιοδικό "Αστρόπολις" και έξω στην κοινωνία οι άνθρωποι αυτοί υποκρίνονται ότι είναι αξιοπρεπείς, αξιόλογοι και σεβάσμιοι! Και την ίδια στιγμή γράφουν τέτοια πράγματα στο άθλιο αυτό blog τους (πηγαίνετε να το δείτε! Δεν έχουν να γράψουν κάτι ουσιαστικό εναντίον μου - γιατί δεν είμαι βρόμικος όπως αυτοί - και γράφουν ότι χυδαιολογία τους κατέβει στην κούτρα τους, προαναγγέλουν συνταρακτικές αποκαλύψεις σε βάρος μου που παραδόξως όμως δεν δημοσιεύουν ποτέ (γιατί δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν δεν θα δίσταζαν καθόλου να τις δημοσιεύσουν) και απλά αφήνουν να αιωρείται η υποψία ότι έχω κάνει σημεία και τέρατα!

  Παράλληλα, γι' αυτούς οποιοσδήποτε γράφει κάτι εναντίον τους είμαι εγώ καλυμμένος πίσω από άλλο ψευδώνυμο (απέκλεισαν και αυτή τη δυνατότητα αφού τώρα "φιλτράρουν" οι ίδιοι τα όποια σχόλια)! Λες και θα μπορούσαν να κάνουν τις βρομιές τους αιώνια χωρίς να τους πάρει ποτέ χαμπάρι η κοινωνία!

  (Σ.Σ. τα μέλη της συμμορίας μόλις τελευταία - Νοέμβρης 2008, από τη στιγμή δηλαδή που έκλεισε το περιοδικό "Αστρόπολις" στο οποίο έγραφαν - άρχισαν να γράφουν και άλλα θέματα στο blog τους, εκτός από το να καταφέρονται λυσσαλέα εναντίον μου, ποτέ ονομαστικά αλλά χρησιμοποιώντας πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα ο καθένας. Τιμώντας δε την πραγματική τους φύση (κρύβουν στις ψυχές τους ένα γενικευμένο μίσος για τη ζωή και τους ανθρώπους) δημοσιεύουν αφιερώματα όπως το επόμενο - στο μεγάλο θεωρητικό του σατανισμού Aleister Crowley: http://simmoria.blogspot.com/2009/01/aleister-crowley.html Και ενώ αλαλάζουν ότι το αφιέρωμα στον Crowley δεν το έβαλαν επειδή είναι σατανιστές και ότι εγώ είμαι άσχετος και αμόρφωτος, το βασικό στέλεχος της συμμορίας Θανάσης Ματσώτας - "La Pelle Noir" γράφει σε σχόλιο του στην ωσάνω πάντα δημοσίευση:

  "La Pelle Noir είπε...
     Να υπενθυμίσω στο Θωμάκο μια και θίξατε το θέμα, πως όταν έγραφα στο σατανιστικό φόρουμ, είχα για avatar τον Crowley. xo,xo,xo!! Το λέω μπας και μορφωθεί λίγο ο άσχετος (και εκεί)! Και τα xo,xo,xo ΔΕΝ είναι χριστιανικά."

  (δείτε παρακάτω μία φωτογραφία του Θανάση Ματσώτα - με το κίτρινο μπλουζάκι - μαζί με τον εκδότη του όχι και ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας αστρολογικού περιοδικού "Ζωή και Ζώδια" Δημήτρη Μέλλο).


  Τέλος, ένα πλήρες ιστορικό της δράσης της συμμορίας του Δημήτρη Κορωνάκη θα βρείτε στο forum "Ελληνική Αστρολογία", ξεκινώντας από εδώ (σε αυτές τις δημοσιεύσεις θα σας αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η ποιότητα αυτών των ανθρώπων, αφού οι ίδιοι επιχείρησαν να "κατακρεουργήσουν" με ανάλογο τρόπο δικτυακά έναν αναγνώστη που πίστευαν ότι είναι ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Δήμου. Γενικά, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν διαβάσετε πρώτα αυτές τις δημοσιεύσεις, από την 6η και έπειτα):

  Θωμάς Γαζής
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1) Αν οι Δημήτρης Κορωνάκης, Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη, Ματίνα Πάτζαλη, Γιάννης Μπαρδόπουλος κ.λ.π. θεωρούν ότι τους κατηγορώ άδικα τότε μπορούν να ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσον εναντίον μου. Άλλωστε αυτοί είναι ολόκληρη κλίκα και θα τους έρθει φθηνά στον καθένα να πληρώσουν ένα δικηγόρο.

  2) Προσωπικά έχω ήδη μηνύσει μέσω του δικηγόρου μου και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου το Δημήτρη Κορωνάκη και την "παρέα" του.  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Απρ 23, 2016 4:46 pm, 27 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Αυγ 28, 2011 12:36 pm

  23τυ336
  [/size]


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Δεκ 10, 2011 5:57 pm, 17 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Αυγ 28, 2011 12:52 pm

  Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΤΖΑΛΗ = "ΠΟΔΟΠΑΤΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΕΓΩ!"  Μία από τις γυναίκες που συνδέονται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη είναι η Ματίνα Πάτζαλη (γνωστή και σα "Matina" ή σα "Fanny-Banny"). Αξίζει ιδιαίτερης μνείας αυτή η γυναίκα γιατί φαίνεται να είναι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που πατάει πάνω σε συνανθρώπους του για να ανέβει (όλα τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη κατέχουν υψηλές διακρίσεις σε αυτό τον τομέα).

  Προσωπικά τη Ματίνα Πάτζαλη όχι μόνο δεν την έχω πειράξει ποτέ μου αλλά ούτε καν την έχω συναντήσει, μιλήσει ή ανταλλάξει (μέχρι πριν λίγο καιρό) αλληλογραφία μαζί της. Όσο δε ήταν μέλος στην "Ελληνική Αστρολογία" της είχα συμπεριφερθεί κυριολεκτικά άψογα. Προφανώς όμως η ίδια σκέφτηκε " τι μου προσφέρει εμένα ένας ρομαντικός ιστοτόπος σαν αυτός του Γαζή; Γιατί δεν πάω με τον Κορωνάκη και την κλίκα του που είναι πιο ισχυροί και δικτυωμένοι και που αν αρχίσω να βρίζω το Γαζή όλο και κάπου θα με βάλουν "; (Σ.Σ. αυτή ήταν μία απλή υπόθεση που έκανα πέρυσι για τη Matina. Επαληθεύτηκε, όμως, με το παραπάνω, γιατί σήμερα - Δεκέμβρης 2008 - η Ματίνα Πάτζαλη γράφει και στο "kolonaki blog spot" και στο περιοδικό "Ζωή και Ζώδια" επειδή δικτυώθηκε κυρίως μέσα από τη "συμμορία". Η συμμορία εξάλλου διαφημίζει συνέχεια και στο "σοβαρό" και στo light ιστολόγιο της το χαμηλής ποιότητας αστρολογικό περιοδικό "Ζωή και ζώδια", ο εκδότης του οποίου Δημήτρης Μέλλος διασυνδέεται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη).

  Για να πετύχει τώρα το σκοπό της η Matina άρχισε στα καλά καθούμενα - και χωρίς να της έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή - να κάνει δημοσιεύσεις αμφισβήτησης απέναντι στην "Ελληνική Αστρολογία". Προφανώς είχε ήδη έρθει τότε σε επαφή με τον Κορωνάκη και τη συμμορία του. Ώσπου μια μέρα εξαπόλυσε τη μεγάλη της "τορπίλη", μία ξεκάθαρα προκλητική και ουσιαστικά επιθετική απέναντι μας δημοσίευση , όπου επαινούσε απροκάλυπτα μέσα στο ίδιο μας το forum τη συμμορία του Κορωνάκη! Ο σκοπός της ήταν να πετύχει"με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια":

  Από τη μια, εγώ θα τη διέγραφα τη Matina και επομένως αυτή θα εμφανιζόταν "ηρωική" στα μάτια της συμμορίας. Από την άλλη με την κίνηση της αυτή η Ματίνα Πάτζαλη θα εξέθετε εμένα ότι τη διέγραψα και έτσι θα φαινόταν απολύτως φυσιολογικό μετά να πάει να γράφει στο blog της συμμορίας (όπως και πήγε τελικά) - δήθεν σαν αντίδραση στο δικό μου φασισμό! Το βασικό είναι ότι η Ματίνα Πάτζαλη γνώριζε ότι ο Κορωνάκης ανταμείβει γενναία όσους εκδηλώνουν κακότητα και επιθετικότητα απέναντι μου (χωρίς καλά - καλά να με ξέρουν και χωρίς να τους έχω κάνει απολύτως τίποτε. Βλέπε π.χ. την περίπτωση "medousa", που ενώ δεν είχε καν αστρολογική υποδομή ο Κορωνάκης την αντάμειψε για τις εκατοντάδες επιθετικές εναντίον μου δημοσιεύσεις της και την επέβαλε στο περιοδικό "Αστρόπολις"). Η Ματίνα λοιπόν ήξερε ότι θα έπαιρνε πλούσια ανταμοιβή από τον Κορωνάκη αν έφευγε από την "Ελληνική Αστρολογία" και προσχωρούσε στα ιστολόγια της συμμορίας του Κορωνάκη, καταφερόμενη εναντίον μου.

  Η υποκρισία και ο αριβισμός αυτής της γυναίκας φάνηκε εξάλλου και στην πορεία. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κορωνάκης με κατηγόρησε τότε ότι διέγραψα τη Matina, οτι διαγράφω φασιστικά κόσμο κ.λ.π. τη στιγμή που ο ίδιος και η Ματίνα Πάτζαλη είχαν ήδη έρθει παρασκηνιακά σε συνεννόηση μεταξύ τους - και ενδεχομένως της είχε δώσει οδηγίες για να κάνει την προκλητική δημοσίευση που έκανε. Αν μη τι άλλο, και αυτό φανερώνει το πόσο ανήθικος και υποκριτικός είναι ο Δημήτρης Κορωνάκης! Από τότε δε που αποκάλυψα το πόσο πρόστυχα κινείται η Ματίνα Πάτζαλη αυτή έγινε ένα από τα κορυφαία μέλη της συμμορίας Κορωνάκη σε βρισιές, ειρωνεία και λασπολογία εναντίον μου.

  Θωμάς Γαζής

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Θωμά Γαζή, γραμμένη στις 30 Σεπτεμβρίου 2009.
  Φαίνεται ότι η Ματίνα Πάτζαλη θεωρεί ότι έχει "ανέβει" πλέον αρκετά (ποδοπατώντας συνανθρώπους της) στο χώρο της αστρολογίας και είναι καιρός να δείχνει στην κοινωνία ένα "καθαρό" πρόσωπο. Στα πλαίσια αυτής της τακτικής, μου έστειλε ένα E-mail όπου μου ζητάει επιτακτικά να κατεβάσω αυτά που γράφω για αυτήν (βγαίνουν βλέπετε πρώτα - πρώτα αν αναζητήσει κάποιος το ονοματεπώνυμο της στο Google) απειλώντας με ότι αν δεν το κάνω "θα με σύρει σα σκυλί στα δικαστήρια". Ταυτόχρονα, επιχειρεί να προσβάλει την αντρική μου τιμή γράφοντας μου προκλητικά: "είναι γνωστό ότι δεν είσαι άντρας" (της απάντησα αντρίκια και όπως της αρμόζει πάνω σε αυτό)! Το θράσος της συνάδει απόλυτα με την εγωπαθή, ελλειμματική και έμπλεη κακότητας φύση της. Περιγράφεται δε άριστα στη λαική ρήση: "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"!


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Κυρ Αυγ 28, 2011 1:43 pm, 1 φορά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Κυρ Αυγ 28, 2011 12:58 pm

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ" ΤΟΡΠΙΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ!


  Το Γιάννη Μπαρδόπουλο όχι μόνο δεν τον έχω βλάψει ποτέ μου αλλά τον έχω ευεργετήσει με τον τρόπο μου. Τον είχα προσωπικά καλέσει να μιλήσει στο διεθνές αστρολογικό συνέδριο της Μυκόνου το 2000 (αυτή είναι η μοναδική φορά στη ζωή του που του έδωσε κάποιος την ευκαιρία να γίνει ομιλητής παγκοσμίου αστρολογικού συνεδρίου) ενώ τον είχα καλέσει και στο Ιταλικό συνέδριο της Εύβοιας πριν 3 χρόνια. Σε ανταπόδωση αυτών ο Μπαρδόπουλος επιδεικνύει διαρκώς κακότητα απέναντι μου (είτε λόγω ελλειματικού χαρακτήρα είτε επειδή θέλει να κάνει το "σπουδαίο" μέσα στη συμμορία του Κορωνάκη, με την οποία συνδέεται στενότατα).

  Έτσι, όταν κάναμε την προσπάθεια να δημιουργήσουμε Αστρολογική Ομοσπονδία το Μάη του 2009 ο Μπαρδόπουλος έμπαινε σκόπιμα σε αυτό εδώ το φόρουμ (ψάξτε τις δημοσιεύσεις του) και (αναίτια) έβαζε έντεχνα "εμπρηστικές" δημοσιεύσεις σε βάρος μου (προφανώς εκτελώντας "διατεταγμένη υπηρεσία" που του είχαν αναθέσει οι Δημήτρης Κορωνάκης, Θανάσης Ματσώτας, Κατερίνα Σαλωνίκη και "σία").

  Όταν ζήτησα την άδεια από τα μέλη της επιτροπής να σβήσω τις εμπρηστικές και βλαβερές για το σκοπό μας δηλώσεις Μπαρδόπουλου (σα διαχειριστής θα μπορούσα να τις είχα σβήσει χωρίς να ζητήσω την άδεια τους) μου απάντησαν ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΣΒΗΣΩ αυτές τις δημοσιεύσεις αλλά να τις αφήσω ΩΣ ΕΧΟΥΝ! Από την άλλη, τα 4 ωσάνω μέλη ΔΕΝ επέτρεπαν σε εμένα να κάνω οποιαδήποτε δημοσίευση - απάντηση στον Μπαρδόπουλο. Έτσι, ο Μπαρδόπουλος με κατηγορούσε ελεύθερα σε ένα δημόσιο βήμα, λοιδωρούσε ανενόχλητος μέσα στο επίσημο φόρουμ της προσωρινής Ελληνικής Αστρολογικής Ομοσπονδίας, έβλαπτε την όλη προσπάθεια μας και για κάποια μέλη της επταμελούς επιτροπής ήταν σα να μη συνέβαινε απολύτως τίποτε! Η μόνη τους έννοια ήταν να κρατάνε "δεμένα" τα δικά μου χέρια, ώστε να μη μπορώ να απαντήσω στον Μπαρδόπουλο. Η όλη τους συμπεριφορά μου φαινόταν τότε - που δε γνώριζα ότι οι άνθρωποι αυτοί ήδη ραδιουργούσαν σε βάρος μου - ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ! Στην πραγματικότητα όμως έκρυβαν ένα συγκεκριμένο σκοπό σε αυτή τους την παράλογη συμπεριφορά! Και ο σκοπός αυτός ήταν να μην αντέξω όλη αυτή την ψυχολογική πίεση, να "σπάσω" και να βγω να απαντήσω στον Μπαρδόπουλο! Το περίμεναν πώς και πώς να συμβεί αυτό, γιατί είχαν σχεδιάσει να πέσουν τότε όλοι μαζί πάνω μου "να με φάνε"! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ!  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

  (Παλαιότερη δημοσίευση με ημερομηνία: 19/1/2009 - δεν μου είχε αποκαλύψει ακόμη το αληθινό του πρόσωπο ο Μπαρδόπουλος): Τα μέλη της συμμορίας από το πολύ μένος εναντίον μου έχουν θολώσει και γράφουν πια καθαρές ασυναρτησίες, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να με "λασπώσουν" με οποιοδήποτε τρόπο. Έτσι, βγήκε η "σεβάσμια" μορφή της συμμορίας ο Δημήτρης Κορωνάκης (Ουρανίτσα η Οφιούχος) και γράφει στο υβριστικό εναντίον μου blog της συμμορίας ότι θέλω να κατεβάσω από το youtube ένα video του διάσημου Αμερικάνου Αστρολόγου Robert Hand επειδή είναι σατανιστής!

  Σαφώς και ο Robert Hand δεν είναι σατανιστής (όπως φαίνεται ότι είναι τα περισσότερα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη) και σαφώς δεν επιθυμώ να κατέβει κανένα video του Robert Hand από το Youtube (απόδειξη αυτού ότι και στα δύο προσωπικά μου blog έχω μόνιμα τοποθετήσει στην κεντρική σελίδα τους βίντεο του Robert Hand).

  Το μόνο που έκανα ήταν μία παρατήρηση στο Γιάννη Μπαρδόπουλο (κολλητό του Κορωνάκη) για το ότι ανέβασε χωρίς να με ενημερώσει στο Youtube video του Robert Hand - που είχε τραβήξει στη διάρκεια του διεθνούς αστρολογικού συνεδρίου "Αστρομύκονος 2000", που είχα οργανώσει μαζί με τη γυναίκα μου και με την ουσιαστική συμπαράσταση μίας καλής φίλης της αστρολογίας. Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ανέβασε στο Youtube το συγκεκριμένο βίντεο του Robert Hand (ενώ δεν του ανήκει οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα σχετικό με το συνέδριο "Αστρομύκονος 2000") στο οποίο εμφανιζόμαστε εγώ και η γυναίκα μου να συνομιλούμε με το Robert Hand:

  1) Χωρίς απλά να μας ενημερώσει ότι θα έκανε τέτοια κίνηση
  2) Χωρίς να δίνει σαφείς πληροφορίες γι αυτό το συνέδριο και για το ποιοι το διοργάνωσαν (ενώ δίνει αφειδώς πληροφορίες για τον εαυτό του, για τον ιστότοπο του κ.λ.π.)
  3) Χωρίς να αναφέρει ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί ο Robert Hand είναι ο Θωμάς Γαζής και η Μάρω Ιωαννίδου, οι διοργανωτές αυτού του συνεδρίου.

  Όταν μπήκα μόνος μου εκεί και έγραψα σε σχόλιο 2 απαραίτητα και για την ενημέρωση του κοινού πράγματα - σε ένα ευγενικό επαναλαμβάνω σχόλιο - ο Γιάννης Μπαρδόπουλος ΔΙΕΓΡΑΨΕ το σχόλιο μου και έγραψε ένα δικό του, στο οποίο με κατηγορεί για επιθετικότητα (ενώ φαίνεται ότι ενημέρωσε σχετικά και τη συμμορία). Όλως "τυχαία" δε υβριστικό απέναντι μου σχόλιο - προφανώς της συμμορίας - κάτω από το βίντεο του Robert Hand "διαφεύγει" συνέχεια της προσοχής του Μπαρδόπουλου και δεν το σβήνει, την ίδια στιγμή που διέγραψε πάραυτα το δικό μου. Κατά τα άλλα ο επιθετικός είμαι εγώ - ενώ η όλη συμπεριφορά Μπαρδόπουλου είναι έμπλεη φιλικής και καλοπροαίρετης διάθεσης.

  Θωμάς Γαζής


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Απρ 23, 2016 4:53 pm, 6 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Η άθλια ανακοίνωση της 4δας Ριζόπουλου, Ζαχαριάδου & σία & οι φώτο που αποκαλύπτουν την αλήθεια!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τρι Σεπ 06, 2011 12:49 pm

  4737375


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Δεκ 10, 2011 5:54 pm, 1 φορά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Πεμ Οκτ 20, 2011 12:46 pm

  Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ VANESSA111 / ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ

  Ένα άλλο πρόσωπο που συνδέεται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη είναι η δήθεν σκορπίνα ψυχολόγος "Vanessa111" ή "Βανέσσα η Σκορπίνα". Από ότι γράφει η ίδια (και όπως αφήνουν οι "Αστρο-συμμορίτες" το κοινό να πιστεύει) υποτίθεται ότι η Βανέσσα είναι γυναίκα και σπουδάζει κλινική ψυχολόγος στη Γαλλία. Στην πραγματικότητα όμως το φύλο της είναι αντρικό, ασκεί άλλο επάγγελμα και παροικεί κατά λεωφόρο Συγγρού μεριά. Δεν πρόκειται δηλαδή για "Βανέσσα Σκορπίνα" αλλά για "Βανέσσο Αιγόκερο", για έναν μέσης ηλικίας σεβάσμιο υποτίθεται ψαρομάλλη κύριο, αστρολόγο, Αιγόκερο στο ζώδιο)!

  Σε δημοσίευση της στις 4 Απριλίου 2009 γράφει η υποτιθέμενη Vanessa111 για μένα:

  """ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

  Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη,που δεν τον ξερω προσωπικα,εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

  Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

  Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

  Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

  Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

  Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
  Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

  Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους….
  """


  Το πρώτο σχόλιο της το κάνει η Κατερίνα Σαλωνίκη - astrocat (μέλος της ίδιας κλίκας)

  "Βανέσσα μεγαλούργησες.
  Και μετά αναρωτιέται ποιος τον ψήφισε στην ψηφοφορία για το κράξιμο, ενώ αυτός είναι εκλεκτός.
  Και που να διαβάσεις και το κατεβατό στο blog του. Θα σε ενημερώσω.
  ΕΥΓΕ!!!"


  Το δεύτερο σχόλιο είναι από κάποια "Άννα" που ΔΕΝ τη γνωρίζω, δεν ξέρω αν με γνωρίζει η ίδια, αλλά ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ! Σχεδόν ΠΟΤΕ κανένας δεν έχει μπει σε κάποιο φόρουμ ή ιστολόγιο των "συμμοριτών" για να πάρει μία έστω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ θέση απέναντι στην όλη ιστορία. Όχι να υποστηρίξει εμένα αλλά να πάρει αντικειμενική θέση! Ούτε καν αυτό δε συμβαίνει! Γι' αυτό και ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά και χωρίς να έχουν κάποιο όφελος!

  "Βανεσσα μου,γλυκο μουτρακι,νομιζω οτι οσα λες για τον κυριο Θωμα Γαζη ειναι υπερβολες.Ενταξει ο κυριος Γαζης εχει κατι εμμονες,ανθρωπινες ,αρα σεβαστες,αλλα οτι εχει ταση κυριαρχιας,θα σου βαλω πιπερι στο στοματακι σου.Θελει να ενωσει τους αστρολογους μεσα απο καποια νομικη φορμουλα,παντα εντος του νομου,για να μπορει να εχει ενα λογο στα ΜΜΕ,πραγμα που θελουν οι περισσοτεροι αστρολογοι,μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλακι μας.Κυριαρχιες δεν θελει,μονο ποιοτικη Αστρολογια,για να μπορει να λεει και αυτος δυο σοβαρα πραγματακια,μεσα στον οχετο των ασχετων που εχουν μπει στο χωρο.Τον συμπαθω,γιατι δινει αγνη μαχη εναντια στα οικονομικα συμφεροντα,πραγμα που απο μονο του θελει την βαρβατιλα του,που την εχει,αλλα εσυ τελειως εξω απο τα πραγματα κανεις κριτικη,απο την θεση της ανωνυμιας σου,ποτε θα δουμε το αληθινο σου προσωπο?Αλλα τι ρωταω,το ειδα με την αναρτηση σου,ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ,δεν ξερω τους λογους,αλλα η εμπαθεια καποτε εχει και καποιο οριο…Δηλωνω οτι δεν ξερω τον κυριο Γαζη,αλλα ετσι σαν καρκινακι ειμαι παντα με τους χαμενους…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ…

  Και το τρίτο και τελευταίο σχόλιο το κάνει ένα άλλο μέλος της συμμορίας, η Ματίνα Πάτζαλη "fanny banny":

  "Aννα, δεκτα τα οποιαδηποτε σχεδια του περι νομικης ενωσης αστρολογων.
  ΑΛΛΑ παραβλεπεις -εντεχνα?- οτι ο Γαζης ριχνει καιρο τωρα
  τονους λασπη εναντιον ατομων που στην ουσια δεν τον πειραξαν!
  Ακριβως εκει ειναι που στρεφομαστε εναντιον του…"
  [/b]
  Σε άλλη δημοσίευση της στις 20 Μαίου 2011 γράφει η Vanessa111 για μένα:

  """Ο ΦΑΛΛΟΣ, Ο ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ

  Το τελευταιο πονημα του Θωμα Γαζη, για το αστρολογικο συνεδριο που εγινε στην Αθηνα, υπο την αιγιδα της Λιτσας Πατερας,εκανε πλεον φανερο τον ευνουχισμο του, απο την Λιτσα Πατερα.

  Ας παρουμε πραγματα απο την αρχη.

  Οταν ο κυριος Θωμας Γαζης παρουσιαστηκε στα αστρολογικα δρωμενα της Ελλαδας ηταν νεος, σπουδαγμενος στο εξωτερικο και με παιδεια απο την Ιταλικη Σχολη Αστρολογιας, η πιο σεβαστη και σοβαρη του κοσμου.Ετσι η επιδειξη του αστρολογικου φαλλου του ηταν εντονη και επιβλητικη μεχρι που παρουσιαστηκε στον δρομο του  η κυρια Λιτσα Πατερα.Για πρωτη φορα ενοιωσε τον κινδυνο του αστρολογικου ευνουχισμου του απο την Λιτσα.Τα χρονια περασαν ο φαλλος του δεν ηταν τοσο κυριαρχος στον αστρολογικο χωρο, γιατι πλεον ειχε χασει τον  φαλλο του που πλεον τον ειχε η Λιτσα Πατερα.Ο ευνουχισμος(ψυχικος και οχι ανατομικος) φερνει αγχη και φοβους και τοτε αρχιζει να χανει τον ελεγχο και να εξαπολυει απειλες και εκβιασμους σε ολους τους αστρολογους που τον αμφισβητουν.

  Πλεον η Λιτσα Πατερα εχει τον φαλλο και η κατασταση ειναι πλεον εκτος ελεγχου, που φαινεται πλεον σε ολα τα γραπτα του.Κρινω τον κυριο Θωμα Γαζη απο την δημοσια εικονα του και μονο, γιατι δεν τον ξερω προσωπικα.

  Βανεσσα η Σκορπινα

  ΥΓ Μιλαμε για φαλλο και οχι για πεος, γιατι δεν προκειται για μια μορφη, μια εικονα η μια φαντασιωση, αλλα για ενα σημαινον, το σημαινον της επιθυμιας, οπως μας λεει και ο ΛΑΚΑΝ.
  """


  Της απαντά σε σχόλιο μία ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (ΔΕΝ την ξέρω και την ευγνωμονώ και αυτήν που ασχολήθηκε με αυτή την ιστορία και όχι μόνο δεν υιοθέτησε άκριτα τις απόψεις των συμμοριτών - ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παραδόξως το κάνει - αλλά συνειδητοποίησε το πόσο ελλειματικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι - στοιχείο που λέει πολλά για την ίδια - ότι τουλάχιστον ΔΕΝ είναι ανάλογα ελλειματική η ίδια, για να τους αναγνωρίσει σαν τέτοιους).

  Μ’αρέσει η αστρολογία από παιδί. Δεν ασχολήθηκα όμως ποτέ σε βάθος. Σήμερα ψάχνοντας άρθρα για τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, βρήκα κάποια του κ.Γαζή (googlarodas), σ’ενα site δικό του. Όντως είδα και μια ανάρτηση για το συνέδριο της κ.Πατέρα όχι κολακευτική.
  Προχωράω και ψάχνοντας παρόμοια θέματα βρίσκω διάφορες αναρτήσεις στο google στην πλειοψηφία τους, εσάς(που επίσης δεν σας ξέρω), να επιτίθεστε στον κ.Γαζή για τα σχετικά δημοσιεύματα.. Εντάξει μέχρι εδώ. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι όταν διάβασα την ανάλυση του Γαζή για την Ελλάδα μ’αρεσε και έχω συναντήσει το όνομά του στο Άστρα και Όραμα (δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει αναλύσεις του), η κ.Πατέρα δεν ήταν ποτέ για τα προσωπικά μου γούστα μία αστρολόγος που μ’ενδιέφερε να παρακολουθήσω τις προβλέψεις της, και επίσης 1-2 φορές που πήρα το περιοδικό που εκδίδει(στην αρχή), ήταν και οι μοναδικές.Προσωπικά μέχρι σήμερα η αστρολόγος που εκτιμούσα (στα νιάτα μου είμαι 46 ετών σήμερα), ήταν η κ.Ντάκου.Δεν ξέρω καν αν συνεχίζει να γράφει κάπου.
  Σημειώνω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω ούτε την Πατέρα, ούτε το Γαζή. Απλά σημειώνω τι μ’αρέσει και τι όχι..
  Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι ψάχνοντας για τον Γαζή (που ότι και αν πιθανόν υποθέσετε, όντως δεν τον ξέρω), στο google, στην πλειοψηφία τους οι αναρτήσεις που έβρισκα ήταν δικά σας σχόλια για αυτόν αρνητικά πάντα με αποκορύφωμα το παραπάνω..
  Συγνώμη γι’αυτό που θα σας πω.. Αλλά είστε εξαιρετικά εμπαθής και οι αναρτήσεις είναι μάλλον ανάρμοστες.. Θυμίζεται λίγο τον κατά τ’άλλα συμπαθή Λαζόπουλο, με την εμπάθεια που έχει με την Ντενίση… Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο???


  Της απαντά η Vanessa111 θεωρώντας ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ (τα μέλη της συμμορίας Ριζόπουλου - Κορωνάκη εκτός από ανήθικα είναι και αμετροεπή. Θεωρούν ότι μπορούν να σπιλώνουν και να λοιδωρούν ατέλειωτα, άδικα και ανήθικα έναν άνθρωπο και να μην έχουν ΚΑΜΙΑ νομική, κοινωνική, ηθική ή άλλη συνέπεια. Γι' αυτό εκπλήσσονται όταν συναντούν ανθρώπους που δεν υιοθετούν τις δικές τους θέσεις αλλά είναι δίκαιοι στην κρίση τους).

  Προς Θωμα Γαζη και Αννα Μαρια, δυο ονοματα, μια καταγωγη. Ο φοβος του ναρκισσου ειναι ο….ευνουχισμος…

  Εγω δεν σκεπτομαι
  παρα μονο οταν ο τρομος
  εχει υπερβει ενα ορισμενο οριο

  Sameul Beckett

  O κυριος Θωμας Γαζης θεωρει οτι το Κακο ειναι η αρνηση του υπαρκτου,φονος και θανατος,η αντιθεση με την ζωη,οπως βεβαια τα θεωρει αυτος.Αυτο που το Κακο προσβαλλει δεν ειναι οτι ενοικει μεσα στην αυτοκαταφαση του αλλα μαλλον αυτο που ειναι αποσυρμενο και ανωνυμο στην αδυναμια εκφρασης του Εγω του.Το Κακο κατα τον κυριο Θωμα Γαζη δεν ειναι ο μη σεβασμος του ονοματος του Αλλου,αλλα η βουληση του να το κατανομασει με καθε τιμημα,δες τις πραξεις των δοσιλογων στην διαρκεια της Γερμανικης Κατοχης.

  Θεωρει ο κυριος Θωμας Γαζης οτι το Κακο ειναι ψεμα,αγνοια,φονικη βλακεια.Το Κακο εχει σαφως ως ριζικη συνθηκη την διαδικασια αποκαλυψης μιας Αληθειας.Η διαδρομη της Αληθειας που πρεσβευει ο
  Θωμας Γαζης ειναι μια υπογεια πορεια στο σημειο του μη διακρισιμου,οντολογικη προεξοφληση της Αληθειας,μεσα απο ιστους της αραχνης του παρελθοντος του κορμιου,ακατονομαστη τομη της
  Αληθειας,με τις εσωτερικες ψυχικες δομες του σκλαβου που θελει το χρηματα του Κυριου του.

  Αν η παραβιαση της ακατονομαστης αφαιρεσης αποτελει μια καταστροφη του παροντος,γιατι προσβαλλει ολοκληρη την ενικοτητα του κυριου Θωμα Γαζη,εβληματα του ειναι ο Ακατομαστος,διαβασε Σατανας,που μεσω της προσωπικης μυθοπλασιας του,απελευθερωνει ενα δυναμικο καταστροφης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με αυτη ακριβως εννοια που o Mallarme εγραψε.  Και συνεχίζει απτόητη η Vanessa111, με τη βεβαιότητα ότι η Άννα-Μαρία είμαι εγώ...

  Οι μαγκιες σε μενα δεν περνάνε...Θωμά Γαζη

  Αν θελεις διαλογο, θα τον εχεις, οχι με φουρο, αλλα με νταιλικι….το Αννα Μαρια αστο για τις φιλες σου…..  Της ανταπαντά η Άννα - Μaρία:

  Λοιπόν έχετε πολύ πλάκα…
  Και τελικά είστε άρρωστοι..
  Το ονοματάκι μου είναι αυτό που διαβάσατε.
  Το προβληματάκι σας, σας εντόπισα απλώς, το ορκίζομαι στο Θεό, άσχετη παντελώς… απλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί του την έχετε πέσει όλοι μαζί.. Σκέφτηκα ότι παρά το καλό ωροσκόπιο της Ελλάδας που διάβασα μπορεί να είναι γενικώς προβληματικός ο άνθρωπος… Αλλά τελικά είναι ηλίου φαεινότερο, ότι είστε εσείς, επίσης ηλίου φαεινότερο είναι και το επίπεδο σας…
  Για να καταλάβετε σήμερα έκανα εξ’αιτίας σας αίτηση φιλίας στον Γαζή στο facebook, γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζει ότι αυτός είναι κάποιος συγκεκριμένος και έκανε συγκεκριμένη επώνυμη επίθεση, ενώ εσείς ποιοί είστε άραγε?? Τα στοιχεία μου μπορείτε εύκολα να τα βρείτε.
  Δυστυχώς για σας με λένε όντως Άννα Μαρία, και όντως μέχρι σήμερα δεν θυμόμουν καν ποιος είναι ο τύπος. Μου το θυμίσατε… Ευχαριστώ..
  Παρ’όλα αυτά, ποσώς με αφορά. Με ενόχλησε ο τρόπος που γράφατε και πήγα να σας επισημάνω ότι αυτό δεν είναι τρόπος για να πολεμάς οποιονδήποτε, είναι λάθος, μου έκανε εντύπωση και περίμενα ν’ακούσω για ποιο λόγο μπορεί να βρίζει ένας άνθρωπος έτσι άσχημα δημοσίως…
  Τέλος δεν άξιζε τον κόπο.. Αλλά όποιος ή όποια κι’αν είσαι…, φαντάσου έτσι αμυδρά… ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι όντως αυτή που γράφω, και γενικώς άσε τα νταηλίκια., δεν είμαι νταής.., φουρό δεν φοράω έχω να φορέσω από παιδί…, αλλά αν θέλεις ξαναδοκιμάζω ένα…,μου πάει εξάλλου.
  Περαστικά παιδιά.. Καμιά φορά τα πράγματα είναι όπως δείχνουν όχι έτσι όπως θα σας βόλευε…
  Δεν ξέρω αν ο Γαζής είναι νάρκισσος…,στα παλαιότερα των υποδημάτων μου εξάλλου, αλλά εσύ πρέπει να το δεις λίγο το θεματάκι σου…,υπαρχουν ειδικοί… να σε συμβουλέψουν, όσο για την ανατροφή δεν γίνεται τίποτα…δυστυχώς…  Αυτά για την (ή μήπως τον?) "αντικειμενική/ό" και "αληθινή/ό" "κλινική ψυχολόγο" Vanessa111.

  Είναι μια τόσο ακέραια, αληθινή και αντικειμενική γυναίκα (που όμως είναι άντρας τελικά!) όσο και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη....

  Θωμάς Γαζής


  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Απρ 23, 2016 5:08 pm, 15 φορές συνολικά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Δευ Οκτ 31, 2011 6:16 pm

  Οι Κορωνάκης - Ματσώτας και "σία" προσπάθησαν να με "παγιδεύσουν" αλλά τελικά έπεσαν οι ίδιοι στην παγίδα τους. Βλέπετε, γνωρίζοντας πολύ καλά το πόσο "φτηνοί" και "πρόστυχοι" είναι φρόντισα να πάρω πρώτα κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.

  Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι η δεύτερη σελίδα με τίτλο "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011" που έχει αναρτηθεί στην κατηγορία "blog" του zougla.gr δεν είναι δικιά τους αλλά δική μου "πλαστογραφία", ότι την ανάρτησα εγώ για ιδιοτελείς σκοπούς. Προσωπικά όμως φρόντισα να πάρω πρώτα ένα snapshot από τη σχετική σελίδα του zougla.gr που αποδεικνύει ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ η σελίδα (όπως και η πρώτη) έχει αναρτηθεί από τη simmoria.blogspot από τους Ματσώτα, Σαλωνίκη, Κορωνάκη και "σία" δηλαδή. Αυτό ενόχλησε - όπως θα δείτε στα σχόλια παρακάτω - τα μέλη της "ομάδας" Κορωνάκη! (Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122 ).
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Episkeptis 1 εβδομάδα πριν in reply to Θωμάς Γαζής
  Μπράβο σου Θωμά που είχες βγάλει το snapshot προληπτικά. Αυτό δείχνει πόσο αθώος, αγνός και απονήρευτος αστρολόγος είσαι...
  7 people liked this.

  Θωμάς Γαζής 1 εβδομάδα πριν in reply to Episkeptis
  ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΕΤΣΙ; Αν είναι δυνατόν να έφερνα και το λαιμό μου στο μαχαίρι σας! Αν ήμουν απόλυτο πρόβατο θα μπορούσατε να κάνετε πιο ανενόχλητοι τις ανήθικες πράξεις σας! Έχοντας όμως βιώσει τα τελευταία χρόνια απίστευτη ΚΑΚΟΤΗΤΑ, ανηθικότητα και υποκρισία από την πλευρά σας - ακόμη και δημοσιεύσεις σας με απειλές κατά της ζωής μου - "πονήρεψα" λιγάκι και άρχισα να παίρνω κάποια στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης. Με συγχωρείτε κιόλας που είχα το θράσος να το κάνω φίλτατα μέλη της παρέας - κλίκας Ριζόπουλου Κορωνάκη και "σία"...
  22 people liked this.

  Gazis Celebrity 1 εβδομάδα πριν in reply to Θωμάς Γαζής
  Ε, αφού απείλησαν και την πολύτιμη ζωή σου, καλά έκανες και πονήρεψες. Θα βιώναμε άπαντες τεράστια απώλεια αν σου συνέβαινε κάτι...
  Τελικά δεν είσαι μόνο παπαρολόγος και κινδυνολόγος, αλλά και ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΣ. Αυτή σου η ιδιότητα άλλωστε χαρίζει και το πιο πολύ γέλιο σε όλους μας. Και χωρίς να αστειεύομαι, πράγματι απορώ γιατί δεν έκανες καριέρα στο σανίδι... Εκεί θα είχες μεγάλη πέραση. Είναι αναμφίβολο μάλιστα ότι το spaggeti Kailas style σου θα ξεπέρναγε τα σύνορα της μικρής Ελλαδίτσας και η πολυπόθητη διεθνής σου προβολή θα γινόταν επιτέλους πραγματικότητα. Μέχρι και το δικό σου αστέρι στη λεωφόρο Χόλλυγουντ θα αποκτούσες.
  Σκέψου το, πάντως. Ποτέ δεν είναι αργά...
  7 people liked this.

  Θωμάς Γαζής 1 εβδομάδα πριν in reply to Gazis Celebrity
  Αναρωτιέμαι πώς οι δικηγόροι σας κύριε Κορωνάκη, Ματσώτα, Μπαρδόπουλε, κυρία Σαλωνίκη (και "σία") θα δικαιολογήσουν στο δικαστήριο κάποιες εναντίον μου δημοσιεύσεις σας του τύπου:

  """"Και να θυμάσαι.... ΔΕΝ έχω μάθει να χάνω! Τώρα παίζεις μαζί μου!! ΕΓΩ θα σε
  ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ...! Και μην νομίζεις οτι σε απειλώ (γιατί είσαι και βλάξ)...
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!""""που δημοσιεύσατε με περίσσια "γενναιότητα" στο blog σας "simmoria" και που κάποιους μήνες μετά ΣΒΗΣΑΤΕ (αλλά ατυχώς για σας οι δημοσιεύσεις σας αυτού του τύπου έχουν αποθηκευτεί σε ΔΕΚΑΔΕΣ σκληρούς δίσκους διαφορετικών χρηστών)!
  18 people liked this.

  Amazed Reader 1 εβδομάδα πριν in reply to Θωμάς Γαζής
  Πω-πω.... Τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι άφραγκος. Αγόρασες τόσους σκληρούς δίσκους για να μεταμορφωθείς σε πολλούς χρήστες που έχουν αποθηκευμένα τα τρομερά αυτά ντοκουμέντα;
  Μπράβο σου που το σκέφτηκες... Όσο για την αφραγκία, δεν πειράζει. Αρκεί που τα αδειάσειστα αυτά στοιχεία θα συμβάλλουν στη τελική σου δικαίωση.
  Μην απελπίζεσαι, Θωμά. Όλα σωστά τα έχεις κάνει. Είναι κοντά η μέρα της λύτρωσης από τους κακούς και τους σατανιστές που για κάποιον ανεξήγητο λόγο σε έβαλαν στο στόχαστρο...
  4 people liked this.

  Θωμάς Γαζής 1 εβδομάδα πριν in reply to Amazed Reader
  Έχετε επαφή με σατανιστές "Amazed Reader"; Γιατί είναι σαν κάτι να ξέρετε όταν γράφετε την πρόταση "ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ από τους κακούς και τους σατανιστές που για κάποιον ανεξήγητο λόγο σε έβαλαν στο στόχαστρο". Προσωπικά δεν έχω καμία επαφή με σατανιστές. Οι μόνοι άνθρωποι με σατανιστικές πεποιθήσεις που έχω γνωρίσει στη ζωή μου - μέσω της αστρολογίας και χωρίς να ξέρω αυτή την ιδιότητα τους - είναι κάποια μέλη της "ομάδας" Κορωνάκη. Των μελών αυτών με σατανιστικές πεποιθήσεις - στην ωσάνω ομάδα - πρωτοστατούν οι Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη. Και φυσικά από τη στιγμή που έχουμε ανεξιθρησκεία δεν με έπιασε κάποια ξαφνική μανία να ανοίξω στα καλά καθούμενα μέτωπο με τους σατανιστές της Ελλάδας. Το μέτωπο που άνοιξα είναι συγκεκριμένο και απευθύνεται κατά των Θανάση Ματσώτα - Κατερίνας Σαλωνίκη και γενικά κατά της "ομάδας" Κορωνάκη που έχουν κάνει απίστευτες αθλιότητες σε βάρος της Ελληνικής αστρολογίας και έχουν επιχειρήσει να "ποδοπατήσουν" εμένα και τη σύζυγο μου.

  Ένα μέλος όμως από την "ομάδα" Κορωνάκη, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ έκανε το ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟ πράγμα: απηύθυνε ειδικό κάλεσμα στην ομάδα σατανιστών του darkside.satanismos λέγοντας τους ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΨΕΜΑΤΑ του στυλ ότι εγώ πολεμάω όλους τους σατανιστές στην Ελλάδα - έτσι ώστε να μου ανοίξει γενικό μέτωπο μαζί τους! Οι σατανιστές της Ελλάδας αφορούν στην Ελληνική αστυνομία - εφόσων διαπράττουν άνομες πράξεις - Κατερίνα Σαλωνίκη! Αλλά ακόμη και αν έρθει αυτό που εσείς ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΣΩΤΑ τόσο "στομωμένα" χαρακτηρίζετε "Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ" και βρεθώ σε κάνα χαντάκι μαχαιρωμένος από τους "παλληκαράδες" σας που θα με έχουν χτυπήσει, εγώ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΣΩΤΑ θα πάω στο ΦΩΣ! Εσείς θα ζείτε ΑΙΩΝΙΑ στο ΣΚΟΤΑΔΙ - όπως φαίνεται ότι ζείτε ήδη από τώρα!  Έχει επεξεργασθεί από τον/την Site Admin στις Σαβ Δεκ 10, 2011 5:51 pm, 1 φορά
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 124
  Points : 323
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Απ: Κορωνάκης και "Συμμορίτες": κακότητα, ανηθικότητα, υποκρισία!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Δευ Οκτ 31, 2011 6:40 pm

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΣ"

  ===The Enlightened Victim 1 εβδομάδα πριν in reply to Θωμάς Γαζής
  Νάσαι καλά Γαζή-Παπάζογλου. Προσφέρεις άφθονο γέλιο σε κάθε πικραμένο. Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερες πως να ξεκινήσεις το σχόλιο και έγραψες την πρώτη πρόταση τσάτρα-πάτρα, παρόλο που στερείται λογικής συνοχής, δεν δένει δηλαδή με την πρόταση που ακολουθεί, προκειμένου να βρεις την ευκαιρία (κουτοπόνηρα σκεπτόμενος) να αραδιάσεις για πολλοστή φορά το ποίημα σου περί σατανιστών, εκκλησίας, αστυνομίας και άλλων τέτοιων γραφικοτήτων.

  Πάλι καλά που κανείς δεν σου δίνει σημασία, γιατί τότε όλοι θα σου έλεγαν ότι τα γραπτά σου είναι ασυνάρτητα.

  Βέβαια, ευτυχώς που έγραψες το ανωτέρω σχόλιο, αφού οι δύο τελευταίες σειρές του αποτελούν Έργο Τέχνης στον Τομέα της ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ και φυσικά της παπαρολογίας.
  Δεν μπορείς να φανταστείς, μέσα στις επόμενες ώρες, πόσα ανέκδοτα με χαντάκια και μαχαιρωμένους θα κυκλοφορήσουν.


  ΥΓ1: Είναι απολύτως φυσικό όταν βρίσκεσαι τόσο καιρό στο ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΟΣ να θέλεις να πας στο ΦΩΣ. Καλό δρόμο νάχεις...

  ΥΓ2: Έχεις συναντήσει εσύ τους "παλληκαράδες" στους οποίους αναφέρεσαι; Γιατί μπορεί να αστειεύομαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα κιόλας...

  ΥΓ3: Είναι ανώφελο να κάνεις like στο εαυτό σου, ειδικά όταν γράφεις σαν Επισκέπτης. Γελάνε και οι γλάστρες μαζί σου πια...
  4 people liked this.  ===Θωμάς Γαζής 1 εβδομάδα πριν in reply to The Enlightened Victim
  "The Enlightened Victim" πόσο πείθουν τα σχόλια σου από τη στιγμή που τα
  γράφεις με ψευδώνυμο και όχι με το αληθινό σου ονοματεπώνυμο; Ώστε
  απλά κινδυνολογώ και γράφω "ασυνάρτητα"; Πόσο "ασυνάρτητα" είναι λοιπόν
  τα κάτωθι που έχουν γράψει οι Θανάσης - Ματσώτας - Κατερίνα Σαλωνίκη, ο
  στενός κολλητός τους διαχειριστής του darkside.satanismos Ν.Χ. και ο
  έτερος κολλητός τους "Ζωντανός Νεκρός";

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  1) """Και να θυμάσαι.... ΔΕΝ έχω μάθει να χάνω! Τώρα παίζεις μαζί μου!! ΕΓΩ θα σε
  ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ...! Και μην νομίζεις οτι σε απειλώ (γιατί είσαι και βλάξ)... ΝΑ ΕΙΣΑΙ
  ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!!
  """

  (από απευθυνόμενη σε μένα δημοσίευση σας (ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
  ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΜΕΝΗ) στο blog σας "Οι Συμμορίτες", με ημερομηνία
  27 Μαίου 2008. Διαχειριστές αυτού του blog είναι οι Θανάσης Ματσώτας
  και η Κατερίνα Σαλωνίκη - ενώ συμμετέχει ο Δημήτρης Κορωνάκης. Στενοί
  κολλητοί είναι όλοι αυτοί μεταξύ τους, μαζί φυσικά με τους Ριζόπουλο -
  Μπαρδόπουλο - Πάτζαλη - Vanessa111 και "σία").
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  2) """Όταν κάποιος ξεκινάει έναν πόλεμο εναντίων της darkside.satanismos, η
  dark side δεν γυρνάει ποτέ και το άλλο μάγουλο...
  """

  (από δημοσίευση του σατανιστή διαχειριστή και φίλου των Θανάση Ματσώτα -
  Κατερίνας Σαλωνίκη το ονοματεπώνυμο του οποίου έγκυρη πηγή με έχει πληροφορήσει
  ότι είναι Ν.Χ. (ή Lol2008 κ.λ.π.) στο σατανιστικό site του darkside.satanismos.
  Η Κατερίνα Σαλωνίκη είχε κάνει την απίστευτη
  "προστυχιά" και είχε πείσει τους ανθρώπους αυτού του σατανιστικού site
  ότι εγώ τα έχω βάλει μαζί τους χωρίς λόγο, ενώ οι σχετικές καταγγελτικές
  δημοσιεύσεις μου αναφέρονταν καθαρά στην ίδια την Κατερίνα Σαλωνίκη και
  στα υπόλοιπα μέλη της παρέας - κλίκας Κορωνάκη. Δείτε εδώ: http://astro.forumup.com/about2037-30-astro.html
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  3A) """δεν φταίω εγώ που κάνω παρέα με τίγκα αληταράδες και πάμε και
  τα σπάμε οπού βρεθούμε και να σου πω προτιμώ μικρός ρε εσύ είσαι ένας
  ατάλαντος 50αρης που την βρικσεις να με κράζεις πίσω απο το pc επειδή
  σε κρύβει έλα face του face και πες τα μου αυτα ξερεις ποσα αγορακια
  σαν εσενα εχω κανει εγω κυριες???
  """

  3B) """παντος χτες κατι παλικαρια σαν εσενα σπασαμε στο ξυλο εξω απο το
  κλπαμ που εκανε Live ο μηδενιστης
  """

  (από δημοσιεύσεις απευθυνόμενες σε
  μένα του στενού φίλου της Κατερίνας Σαλωνίκη και Θανάση Ματσώτα
  "Ζωντανού Νεκρού" - δεν γράφει ποτέ στα φόρουμς το αληθινό του
  ονοματεπώνυμο - που εθεάθη στη συνέχεια να γράφει και στο
  darkside.satanismos. Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122 )   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 4:17 pm