ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Η παγίδα της παρέας κλίκας Ριζόπουλου - Κορωνάκη- Ματσώτα στην οποία έπεσαν οι ίδιοι!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 123
  Points : 320
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Η παγίδα της παρέας κλίκας Ριζόπουλου - Κορωνάκη- Ματσώτα στην οποία έπεσαν οι ίδιοι!

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Σαβ Οκτ 15, 2011 4:31 pm

  Οι Κορωνάκης - Ματσώτας και "σία" προσπάθησαν να με "παγιδεύσουν" αλλά τελικά έπεσαν οι ίδιοι στην παγίδα τους. Βλέπετε, γνωρίζοντας πολύ καλά το πόσο "φτηνοί" και "πρόστυχοι" είναι φρόντισα να πάρω πρώτα κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.

  Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι η δεύτερη σελίδα με τίτλο "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011" που έχει αναρτηθεί στην κατηγορία blog" του zougla.gr δεν είναι δικιά τους αλλά δική μου "πλαστογραφία", ότι την ανάρτησα εγώ για ιδιοτελείς σκοπούς. Προσωπικά όμως φρόντισα να πάρω ένα snapshot από τη σχετική σελίδα του zougla.gr που αποδεικνύει ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ η σελίδα (όπως και η πρώτη) έχει αναρτηθεί από τη simmoria.blogspot από τους Ματσώτα, Σαλωνίκη, Κορωνάκη κ.λ.π. δηλαδή. Πέρα από το γεγονός ότι διαθέτω τις μαρτυρίες ανθρώπων και από το γεγονός ότι αν απευθυνθεί κάποιος στους διαχειριστές της ζούγκλας θα μάθει εύκολα την αλήθεια.

  Δείτε τη σχετική (δεκάδες φορές επαναλαμβανόμενη) "καταγγελτική" δημοσίευση τους η οποία - αντίθετα με αυτό που επιθυμούσαν και μεθόδευσαν - ουσιαστικά ξεσκεπάζει τους ίδιους (στα σχόλια, κάτω-κάτω): http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122

  Θωμάς Γαζής   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Δεκ 13, 2018 9:45 pm