ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία με Παιδεία!

Καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

  Η (ανύπαρκτη) κλινική ψυχολόγος "Βανέσσα η Σκορπίνα" αναλύει την ψυχοπαθολογία του Θωμά Γαζή

  Μοιραστείτε
  avatar
  Site Admin
  Site Admin
  Site Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 122
  Points : 319
  Reputation : 4
  Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
  Τόπος : Αθήνα

  Η (ανύπαρκτη) κλινική ψυχολόγος "Βανέσσα η Σκορπίνα" αναλύει την ψυχοπαθολογία του Θωμά Γαζή

  Δημοσίευση από Site Admin Την / Το Τρι Ιαν 17, 2017 6:05 pm

  Η (στην πραγματικότητα ανύπαρκτη) κλινική ψυχολόγος "Βανέσσα η Σκορπίνα" αναλύει την ψυχοπαθολογία του Θωμά Γαζή

  Το πρόσωπο που γράφει με το ψευδώνυμο "Βανέσσα η Σκορπίνα" (ή και σκέτο "Vanessa" ή και "Vanessa111") πρωτοεμφανίστηκε στα ιστολόγια των Δημήτρη Κορωνάκη ("Ουρανίτσα η Οφιούχος") και Ματσώτα-Σαλωνίκης ("Οι Αστρο-συμμορίτες"). Υποτίθεται ότι είναι κλινική ψυχολόγος που σπουδάζει/εξειδικεύεται στη Γαλλία! Η ιδιότητα της αυτή λοιπόν δίνει ιδιαίτερο βάρος στα γραφόμενα της, αφού όταν βγαίνει δημόσια μια κλινική ψυχολόγος και καταμαρτυρεί (με αυτή και άλλες ακόμη πιο αιχμηρές δημοσιεύσεις της) την ψυχοπαθολογία ενός ανθρώπου (τον οποίο όμως δεν έχει συναντήσει ποτέ σε προσωπικό επίπεδο - όπως παραδέχεται εδώ η ίδια η "Βανέσσα η Σκορπίνα") τότε το πράγμα γίνεται πολύ σοβαρό και ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί από μια τέτοια διάγνωση! Διάγνωση που κατά σύμπτωση ενισχύει τις πάγιες δημόσιες απόψεις των Θανάση Ματσώτα, Κατερίνας Σαλωνίκη και σία ότι "ο Θωμάς Γαζής έχει σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα και γι' αυτό είναι μεγαλομανής, βρίζει συνέχεια όποιον βρει μπροστά του και τσακώνεται με όλους τους αστρολόγους!"

  Τα ίδια εξάλλου υποστήριξαν για τον Θωμά Γαζή οι Ματσώτας, Σαλωνίκη και η Εβίτα Ζαχαριάδου (φίλη του Δημήτρη Κορωνάκη και μάρτυρας υπεράσπισης) στη δίκη που έγινε στις 18 Μαρτίου 2016, στην οποία οι Ματσώτας και Σαλωνίκη καταδικάστηκαν σε 6 μήνες φυλάκιση για εξύβριση και δυσφήμιση του Θωμά Γαζή.

  Το κατά πόσο τώρα η "Βανέσσα η Σκορπίνα" είναι αληθινό πρόσωπο και κλινική ψυχολόγος που σπουδάζει στη Γαλλία ελέγχεται. Πρώτα απ' όλα το ιστολόγιο της που παραθέτουν στη συγκεκριμένη δημοσίευση τους οι "Αστρο-συμμορίτες" έχει καταργηθεί εδώ και καιρό (εκπλήρωσε φαίνεται το σκοπό του). Ακόμη όμως και σε εκείνο το ιστολόγιο της η "Βανέσσα η Σκορπίνα" δεν έδινε κανένα προσωπικό της στοιχείο. Είναι δε από απίθανο έως και τελείως αντιδεοντολογικό για μία κλινική ψυχολόγο να μην έχει συναντήσει ποτέ προωπικά έναν άνθρωπο και να βγάζει διάγνωση εξ αποστάσεως. Και όχι μόνο αυτό αλλά και να συμπεριφέρεται εμμονικά αυτή η "κλινική ψυχολόγος" απέναντι στο Θωμά Γαζή (αν έχετε όρεξη κλικάρετε τον επόμενο σύνδεσμο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=396589&cid=122  και δείτε το πόσο εμμονικά η "Vanessa" βάζει και ξαναβάζει στη σχετική σελίδα της "Zougla" τη δημοσίευση που βλέπετε παρακάτω).

  Τα αποκαλυπτήρια του ποιος κρύβεται τελικά πίσω από το ψευδώνυμο "Βανέσσα η Σκορπίνα" έγιναν το 2013, όταν κάποιοι άνθρωποι που κινούνταν πριν στον κύκλο των "Αστρο-συμμοριτών" αποκάλυψαν σε άλλα μέλη της Ελληνικής αστρολογικής κοινότητας ότι η "Βανέσσα η Σκορπίνα" είναι στην πραγματικότητα γνωστός στον αστρολογικό χώρο "σεβάσμιος" ΚΥΡΙΟΣ, Αιγόκερως στο ζώδιο (και πολύ γνωστός των Ματσώτα - Σαλωνίκης).  


  Για τα σχόλια που θα βρείτε στην παρακάτω δημοσίευση:
  - Το πιθανότερο είναι ότι τα έχουν γράψει όλα οι ίδιοι - ακόμη και το ύφος γραφής και η σύνταξη διαφορετικών υποτίθεται σχολίων αναγνωστών είναι αν προσέξετε τα ίδια.
  - Η "Ανώνυμη" αναγνώστρια Μαρία Κολοβού που υποτίθεται ότι γράφει ευθαρσώς και διάπλατα το ονοματεπώνυμο της επαφίεται στην ευχέρεια σας για το κατά πόσο είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι μέλος των "Αστρο-συμμοριτών".    
  - Οι "Αστρο-συμμορίτες" είναι οι Θανάσης Ματσώτας και Κατερίνα Σαλωνίκη, στενοί φίλοι του Δημήτρη Κορωνάκη.
   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Οκτ 17, 2017 6:55 am