Απλά είναι θέμα δεοντολογίας, Γιάννη...
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ έκανα απλά μία παράκληση.. από κει και πέρα, όπως νομίζεις...
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ έκανα απλά μία παράκληση.. από κει και πέρα, όπως νομίζεις...
ναι, αλλα, και απο την δικη μου πλευρα ειναι θεμα ιθηκο να ειμαι με καθαρα χερια και οταν παιζεις και η τραπουλα ειναι σημαδεμενη για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ο κλεφτης, μπορεις να σηκωσεις τα μανικια γιατι η τραπουλα ειναι σημαδεμενη. Και επιλεγω να εχω σηκωμενα τα μανικα για να ξερουν, ολοι οι παικτες και οι παρατηρητες, οτι δεν εχω κρυφους ασσους. ευχαριστω για την κατανοηση.Βασίλης Παπαδολιάς έγραψε:Απλά είναι θέμα δεοντολογίας, Γιάννη...
νομιζεις οτι θελω να σας παρω στο λαιμο μου.;Βασίλης Παπαδολιάς έγραψε:το θέμα Γιάννη είναι στην προσπάθεια αυτή να μην ανακατεύονται και άλλοι χώροι που δε σχετίζονται με το θέμα. μην παίρνουμε άλλους στο λαιμό μας δηλαδή.
και απο μενα καλο βραδυ αλλωστε τη τριτη γραφω, και την παρασκευη εχω την δευτερη σφαγη του ηρωδη, στα μαθηματικα. τα υποιπα μαθηματα τα ξερω ΠΟΛΥ καλα. καλη ξεκουραση, αληθεια ψηφισες;Βασίλης Παπαδολιάς έγραψε:Γιάννη, ας μη μετατρέψουμε την κουβέντα σε chat... απλά έκανα μία παράκληση...
Καλό βράδυ...
Τινα Ζαχαριαδου έγραψε:Καληεμρα σε ολους!
Νομιζω πως ολη αυτη η συζητηση δεν τιμα κανεναν απο εμας γι αυτο παρακαλω να σταματησει εδω.
Εγω προσωπικα αισθανομαι "ανοητη" οχι μονο γιατι τολμησα να πιστεψω στην συσταση σωματειου αλλα κ που ειχα το "θρασσος" μαζι με καποια μελη ( Παπαδολια,Μελλο,Θεοδοσια κτλ) να καταθεσουμε προτασεις επι του καταστατικου.
Επιτελους οι προσωπικες σας διαμαχες δεν αφοοουν τους υπολοιπους κ θα ηταν προτιμοτερο να τις λυσετε μεταξυ σας,ειτε τηλεφωνικα ειτε μεσω προσωπικων μην,τελειωνοντας,ας θυμηθουμε ολοι για ποιο λογο δημιουργηθηκε ο ισοτοπος αυτος κ ας επικεντρωθουμε σε αυτον.
Ευχαριστω πολυ!
Γιάννης Ριζόπουλος έγραψε:Δεν είναι μόνο το ότι τόχεις χάσει τελείως... είσαι και θρασύτατος. Αγόρι μου γλυκό είσαι στον κόσμο σου. Ήδη θα έπρεπες να έχεις παραιτηθεί κι αν δεν το ξέρεις όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι αυτής της άποψης. Κάντο πρίν ρεζιλευτείς εντελώς.
Τινα Ζαχαριαδου έγραψε:Κυριε Ματσωτα ζητω συγνωμη αν προσβαλα εσας η καποιο αλλο μελος,ελπιζω να καταλαβαινετε οτι δεν ειχα τετοια προθεση κ ουτε ειμαι αδιαφορη οπως μπορει να φανηκα,ομως θεωρω πως ο συγκεκριμενος ισοτοπος δημιουργηθηκε για αλλους λογους.
Κατανοω την αναγκη σας να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας στην δημοσια προσβολη που σας εγινε,ομως ακομη κ που το συζηταμε αυτη την στιγμη μεταξυ μας διαινωνιζουμε το προβλημα.ας δωσουμε λιγο χρονο στην επιτροπη να δουμε πως θα το χειριστει κ ας επικεντρωθουμε στο καταστατικο που κατα την γνωμη μου ειναι το σημαντικοτερο ολων.
Σε καμμια πριπτωση δεν υποστηριζω οτι ο καθενας μεσα σε ενα φορουμ μπορει να δρα ανεξελεγκτα,οποιος κ αν ειναι αυτος κ για αυτο τον λογο επιμενω πως τον λογο πρεπει να τον εχει η επιτροπη,θα ηθελα ομως κ εσεις να μπειτε στην θεση την δικη μου κ ολων των υπολοιπων που ψαχνουν,μελετουν, πως μπορει το σωματειο να λειτουργησει προς οφελος ολων μας κ να με δικαιολογησετε
Το δηλωσα κ πρωτυτερα,αισθανθηκα πραγματικα "ανοητη" να διαβαζω κ να ξαναδιαβαζω το καταστατικο,προσπαθωντας να το εμπεδωσω για να υποβαλλω τις αποριες μου, να βρω προτασεις κ ιδεες κ σε αλλη ενοτητα του φορουμ να γινονται ολα αυτα,θελω να γραψω στον Δημητρη τον Μελλο,που μπηκε στον κοπο να μου απαντησει για να λυσει. καποιες αποριες μου κ δεν εχω διαθεση να το κανω γιατι νομιζω πως ειναι ασκοπο.
Γι αυτο λοιπον θερμη μου παρακληση ειναι να παρει θεση η επιτροπη ωστε με καποιο τροπο να ληξει η ενταση εδω κ να προχωρησουμε παρακατω.
Αυτα απο εμενα κ καλο μεσσημερι.